Noutăți și comunicate

Concert surpriza URMA in Club Republic din Bucuresti

3 iulie 2014
Concert surpriza URMA in Club Republic din Bucuresti
Joi, 3 iulie 2014, sunteti invitati incepand cu ora 22:30 in Club Republic din Centrul Istoric din Bucuresti, la un concert special Urma in cadrul unui show prezentat de BestMusic si sustinut de Rock FM.

Adresa Republic - Pub, Bar & Grill, Beer Garden : Strada Selari nr 14, Bucuresti http://www.facebook.com/republic.roDupa lansarea celui mai recent album concept, "Lost End Found", apreciata si recunoscuta pentru calitatea productiilor sale atat discografice cat si scenice, Urma vrea sa le ofere fanilor Bucuresteni un ultim show pana la toamna. "Lost End Found" s-a bucurat de un enorm succes la public, piesele "Terminus", "All Wrong" sau "Cine Iubeste Si Lasa" depasind deja un milion de afisari pe Youtube.

Construit integral sub deviza "fara compromisuri", pe durata a ultimilor patru ani, noul material discografic a fost oferit publicului intr-un format de exceptie, respectiv un jurnal fotografic de 120 de pagini ce ofera imagini inedite surprinse de fotograful formatiei, Radu Dumitrescu, care a insotit pas cu pas grupul de muzicieni pe parcursul calatoriei muzicale intitulate "Lost End Found".

"Pe parcursul celor 10 ani de calatorie muzicala si in cadrul celor 5 materiale discografice editate pana in prezent am promovat insistent sunetul acustic, curat, folosind ca mijloace de exprimare instrumente acustice diverse, precum chitara, saxofonul, flautul, trompeta, pianul, vioara, violoncelul, cavalul, saz-ul si multe alte instrumente de percutie." - declara Mani Gutau, solistul trupei.

Trupa Urma este prezenta de un deceniu pe piata muzicala. In decursul timpului formatia a sustinut sute de concerte, atat in tara, cat si dincolo de granitele Romaniei, in Ungaria, Germania, Franta, Anglia si Elvetia. Discografia formatiei include 4 materiale full length, cel de al patrulea, "Lost End Found, " lansat chiar de curand.Biletele pentru concertul Urma din Republic pot fi gasite online pe http://www.iabilet.ro dar si in Reteaua Fizica IaBilet - magazinele Uman, Senia si Perfect Tour (adresele complete le gasiti aici: http://www.iabilet.ro/retea).

Biletele costa 30 de lei in presale si 40 de lei in ziua concertului si la intrare.
Un show Urma nu este doar un concert, este o adevarata experienta !


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă