Noutăți și comunicate

Concert stoner doom finlandez cu Ovenizer si Vomitrip luni, la Bucuresti!

16 mai 2015
Concert stoner doom finlandez cu Ovenizer si Vomitrip luni, la Bucuresti!
Concert stoner doom finlandez cu Ovenizer si Vomitrip luni, la Bucuresti!
Luni 18 mai 2015, in Club Question Mark (Bucuresti) formatiile finlandeze Ovenizer si Vomitrip ajung in premiera in Bucuresti.

Programul serii va fi urmatorul:

20.00: acces public

20.45-21.30 Keeng Ra'at
21.45-22.45 Vomitrip
23.00-24.00 Ovenizer

Dupa concert, tombola cu CDuri si cu invitatii la alte concerte!

Pret bilet: 15 lei (se vor vinde numai la club, in seara concertului).

Mergand pe linia unui melodic post metal si psychedelic doom rock, finlandezii de la Ovenizer isi vor prezenta live cel de-al doilea produs, "SWM".

La randul lor, trioul de stoner/sludge/doom Vomitrip include Bucurestiul in primul sau turneu european si vine in fata publicului din Question Mark cu un show de vibratii psihedelice si melodic progresive demn de urmarit!

Keeng Ra’at este singura formatie bucuresteana invitata in concert. Stoner intuitive free metal, trupa va oferi un show de jam improvizational, constand din piese compuse pe loc, nascute din schimbul de energii ce are loc intre membrii trupei pe scena, cat si intre acestia si public.CLUB QUESTION MARK (Calea Victoriei nr. 48-50 -pasaj-, Bucuresti).Eveniment sub egida Metal Under Moonlight, editia a 46-a.

Precizare: acest concert este non-profit, toate incasarile rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului si pentru plata cheltuielilor de deplasare a trupelor participante.

Pagini oficiale ale evenimentului:
https://www.facebook.com/events/472165539600943/  
http://www.letsrock.ro/mum


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top