Noutăți și comunicate

Concert Stoned Jesus și Vovk la Club Quantic

28 septembrie 2019
Concert Stoned Jesus și Vovk la Club Quantic
Vineri, pe 28 septembrie 2019, SoundArt vă invită să vă bucurați de un concert special Stoned Jesus pe scena din Club Quantic. Evenimentul face parte din turneul aniversar de 10 ani al trupei și este singurul concert pe care Stoned Jesus îl va susține în România în acest an.


Despre Stoned Jesus

Cu siguranță cea mai cunoscută trupă din Europa de Est când vine vorba de stoner rock/psychedelic, ucrainenii de la Stoned Jesus sunt renumiți pentru regalul de doom metal tradițional, stoner rock și psychedelic pe care îl prezintă cu succes fanilor de fiecare dată când urcă pe scenă. Turneul aniversar de 10 al trupei este un adevărat festin muzical în al cărui meniu vom regăsi cele mai îndrăgite piese ale trupei precum "I'm the mountain", "Black Woods", "Bright like the morning" sau "Electric Mistress".


Despre eveniment

În calitate de invitați speciali ai turneului, alături de Stoned Jesus îi vom vedea și pe ucrainenii de la Vovk (post-hardcore, stoner și progressive rock). Vovk vor aduce în fața publicului din București albumul lor de debut intitulat "Lair".

Pentru acest concert bilete sunt disponibile în rețeaua www.iabilet.ro, iar prețul lor este de 50 de lei în perioada de presale.
https://www.iabilet.ro/bilete-stoned-jesus-10th-anniversary-tour-43341/


Legături trupe

Stoned Jesus
www.facebook.com/stonedjesusband/
https://youtu.be/cCaInA1NeZE
https://youtu.be/0J9MDi-Twuw

Vovk
www.facebook.com/vovkband/
https://youtu.be/EVYvOCHEqIM


Evenimente recomandate

Top