Noutăți și comunicate

Concert Steve Vai alaturi de Evolution Tempo Orchestra la Arenele Romane din Bucuresti

25 iunie 2013
Concert Steve Vai alaturi de Evolution Tempo Orchestra la Arenele Romane din Bucuresti
Marți, 25 iunie 2013, sunteți invitați începând cu ora 20:00 la un concert Steve Vai alaturi de Evolution Tempo Orchestra la Arenele Romane.  Ca urmare a aparitiei reusite alaturi de EVOLUTION TEMPO ORCHESTRA, orchestra simfonica ce l-a acompaniat in concertul din 2010 de la Sala Polivalenta, celebrul chitarist STEVE VAI a decis sa prelungeasca colaborarea cu talentatii muzicieni romani reuniti sub bagheta lui George Natsis.


Turneul Steve Vai & Evolution Tempo Orchestra va debuta pe 6 iunie 2013 la Moscova si se va incheia pe 25 iunie 2013 la Bucuresti, in cadrul turneului ECO FEST ce va avea loc la Arenele Romane, incepand cu orele 20:00. In deschiderea concertului Steve Vai vor performa Cvartetul Hypnotique si trupa Publika.

Colaborarea lui Steve Vai cu Evolution Tempo Orchestra a continuat dupa concertul sustinut in 2010 la Bucuresti, cu doua concerte sustinute in Italia, iar in 2013 orchestra romaneasca il va insoti pe chitaristul premiat de 3 ori cu Grammy intr-un turneu ce cuprinde 8 concerte in 5 tari.

Repertoriul abordat in concertele din 2013 va cuprinde cateva din piesele cantate in 2010, dar si 7 piese noi, din care 3 de pe albumul "Story of Light". Va fi un repertoriu mai dificil si variat care il va tine pe Steve alaturi de orchestra minimum 90 de minute.

Ca o premiera, cu ocazia revenirii in Romania, Steve Vai va sustine si un masterclass pe data de 24 iunie, incepand cu orele 17:00 in clubul Tribute din Bucuresti. Acest masterclass va fi o experienta unica ce va dura 3 ore in care Vai va preda tehnici de chitara, va canta, va raspunde la intrebari si va alege cativa chitaristi dintre cei prezenti pentru un scurt jam session. Steve dezvaluie cateva amanunte despre ALIEN GUITAR SECRETS (titlul sub care se desfasoara masterclass-ul): "Voi canta cateva piese pe backing tracks, voi vorbi despre tehnici de chitara si alte detalii academice despre interpretarea la acest instrument, dar cel mai mult ma voi concentra pe abordarea mentala a interpretarii si a industriei muzicale in general". Detalii importante despre ALIEN GUITAR SECRETS masterclass gasiti pe http://inmusica.ro/.

Biletele pentru ECO FEST - festivalul in cadrul caruia va concerta Steve Vai - ce va avea loc la Arenele Romane in 25 iunie, incepand cu orele 20:00 au fost deja puse in vanzare si pot fi cumpărate prin Rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești și online pe http://www.eventim.ro sau prin reteaua MyTicket: magazinele Diverta, libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului din Bucuresti si online pe http://www.myticket.ro

Preturile biletelor de intrare la ECO FEST sunt cuprinse intre 50 si 200 lei.

Pentru masterclass exista doua variante de pret: 400 lei (in care intra accesul la masterclass si o invitatie la concert, in zona biletelor cu valoare de 150 lei) sau 300 lei (doar pentru accesul la masterclass). Inscrierea la ALIEN GUITAR SECRETS masterclass se face nominal printr-un email trimis la adresa office@inmusica.ro. In replica la mesajul trimis, veti primi detalii legate de plata taxei de participare.

ECO FEST este organizat de Cramps Music, Noa Event, Energia Media Grup si InMusica Events.

Sursa : Star Management
http://www.starmanagement.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top