Noutăți și comunicate

Concert Steelborn in Zodiar Club din Galati

2 noiembrie 2012
Concert Steelborn in Zodiar Club din Galati
Vineri, 2 noiembrie 2012, STEELBORN va sustine un concert la Galati, asta fiindca suntem invitati sa inauguram Clubul Zodiar. Trebuie sa va spunem ca experienta noastra alaturi de prietenii din Galati este una dintre cele mai frumoase, asa ca de-abia asteptam sa-i reintalnim.

Concertul face parte din turneul national de promovare a noului LP, intitulat "Trup de apa", care se va intinde pe tot parcursul anului si va cuprinde orasele Bucuresti, Targoviste, Galati, Buzau, Iasi, Cluj-Napoca, Brasov, Ploiesti, Targu Mures, Sibiu, Constanta, Timisoara, Vama Veche, plus alte cateva locatii.

In luna martie 2012, STEELBORN a lansat primul disc full lenght, intitulat "Trup de apa", intr-o atmosfera incinsa, alaturi de peste 500 de iubitori de rock autohton. Discul a fost primit foarte bine atat de public, cat si de presa de specialitate, material discografic ce poate fi ascultat pe site-ul oficial http://www.steelborn.ro.

Trupa STEELBORN ii are in componenta pe Aura Danciulescu - voce, Mihai Danciulescu - chitara, Alex Botezatu - chitara, Robert Munean - bass si Catalin Gurau - tobe.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top