Noutăți și comunicate

Concert Steelborn in Piata Sf. Anton la Poiana Urbana

8 septembrie 2012
Concert Steelborn in Piata Sf. Anton la Poiana Urbana
Sambata, 8 septembrie 2012, Steelborn canta la Poiana Urbana, in Piata Sf. Anton din Centrul Vechi al capitalei, un eveniment destinat tuturor celor pentru care Bucurestiul a fost in această vara cea mai sigura destinatie de vacanta. Acesta este cel de-al doilea concert Steelborn la Poiana Urbana.

Dupa o vara in care Steelborn a concertat alaturi de nume mari ale rockului autohton si international pe scenele marilor festivaluri, trupa se intoarce la Bucuresti.

Concertul face parte din turneul national de promovare a noului  LP, intitulat "Trup de apa", care se va intinde pe tot parcursul anului si va cuprinde orasele Bucuresti, Targoviste, Galati, Buzau, Iasi, Cluj-Napoca, Brasov, Ploiesti, Targu Mures, Sibiu, Constanta, Timisoara, Vama Veche, plus alte cateva locatii.

In primavara acestui an, Steelborn a lansat primul disc full lenght, intitulat "Trup de apa", intr-o atmosfera incinsa, alaturi de peste 500 de iubitori de rock autohton. Discul a fost primit foarte bine atat de public, cat si de presa de specialitate, material discografic ce poate fi ascultat pe site-ul oficial http://www.Steelborn.ro.

Trupa Steelborn ii are in componenta pe
- Aura Pohoata - voce,
- Mihai Danciulescu - chitara,
- Alex Botezatu - chitara,
- Robert Munean - bass si
- Catalin Gurau - tobe.

Sursa : Steelborn
http://www.Steelborn.ro


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă