Noutăți și comunicate

Concert Spotlights și Sky Swallows Challenger în Club Manufactura din Timișoara

3 mai 2018
Concert Spotlights și Sky Swallows Challenger în Club Manufactura din Timișoara
Joi, 3 mai 2018, sunteţi aşteptaţi de la ora 21:00 la un concert al trupelor Spotlights și Sky Swallows Challenger în Club Manufactura din Timișoara.




https://www.youtube.com/watch?v=ADjWzwo87_Y
Spotlights este proiectul muzical format in Brooklyn de catre cuplul Mario si Sarah Quintero. Muzica duo-ului newyorkez invoca un sunet elevat, deopotriva agresiv si dreamy. Pe un fundal de sludge rock sunt asternute straturi de shoegaze incandescent. Albumul lor de debut “Tidals” produs de Crowkill Records si lansat in primavara anului 2016 vine in continuarea EP-ului “Demonstration”, un material dream-pop, invaluit in synth. “Tidals” este totusi un album cu melodii mult mai intense si memorabile care amintesc de trupe precum Failure, My Bloody Valentine, Godflesh sau The Smashing Pumpkins.

In vara anului 2016, Deftones ii aleg in mod special pe Spotlights sa cante timp de trei saptamani in deschiderea turneului lor din America, ocazie cu care impart scena cu Refused, formatie notorie al genului post-hardcore din anii '90. In septembrie Spotlights continua cu un al doilea turneu alaturi de “If These Trees Could Talk”.

In luna decembrie lanseaza in mod independent “Spider”, un EP de “maruntisuri” care contine 3 melodii printre care coverul “She Spider” al formatiei daneze MEW. EP-ul mai include si un remix al piesei Joseph (piesa de final al albumului Tidals) produs de Aaron Harris (Isis/Psalms).
Noul album, “SEISMIC” a fost produs de Ipeca Recordings si lansat pe 6 Octombrie 2017, alimentand un turneu masiv de 12 saptamani in America de Nord alaturi de veteranii de la (the) Melvins.

In deschiderea Spotlights vor canta romanii Sky Swallows Challenger, un grup de muzicieni care si-au propus sa schimbe lumea prin stilul muzical pe care il abordeaza, un Atmospheric Alternative Rock.
https://www.youtube.com/watch?v=Ff_nwnvXcpk



Intrare: 15 lei | Rezervari: 0722 892 356
Facebook event: https://www.facebook.com/events/200495073883929


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top