Noutăți și comunicate

Concert Spiritual Front in Club Control

20 mai 2017
Concert Spiritual Front in Club Control
Sambata, 20 mai 2017, Final Step Productions va asteapta la mult asteptata reintalnire cu Spiritual Front, in Club Control (Str. Constantin Mille, nr. 4). Biletele se mai gasesc in presale la 20 RON pana vineri la ora 12 noaptea, apoi mai gasiti si online, dar si la intrare la pretul de 30 RON, in limita disponibila.Programul concertului este urmatorul:
Open doors: 19:00
Alice Null: 20:00 - 20:40
Spiritual Front: 21:00 >

Spiritual Front - Suicidal Pop (Neofolk) - ITALIA
https://www.facebook.com/spiritualfrontofficialpage/

Alice Null - Neofolk - ROMANIA
https://www.facebook.com/alicenullband/

BILETE:
20 de lei - presale in reteaua iabilet.ro (pana vineri 19.05, ora 00:00)
30 de lei - onine si la intrare, in ziua concertului


Spiritual Front este o trupa de neofolk din Roma. Membrii descriu muzica lor ca "nihilist suicide pop", cu toate ca elementele de neoclasic si rock, folk melancolic, precum si tango sunt predominante, impreuna cu un sentiment experimental recurent. De la inceputuri, sunetul s-a transormat si a crescut, ajungand sa fie comparat cu Nick Cave, Swans, și Scott Walker.

Trupa a aparut in 1999 ca un proiect condus de Simone "Hellvis" Salvatori, un chitarist si vocalist din Italia.

Piesa "The Gift of Life" a aparut pe soundtrack-ul filmului Saw II, iar "Jesus died in Las Vegas" a fost folosita in serialul "Las Vegas”


Alice Null este un duo din Bucuresti ce a luat fiinta in vara anului 2014. Genul muzical abordat este neo-folk, cu accente de blues si ethereal. Printre artistii care au influentat soundul Alice Null se regasesc: Chelsea Wolfe, King Dude, Angelo Badalamenti si Neil Young.

http://www.iabilet.ro/site/event/28019/

Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro si în rețeaua fizică de 1800 de puncte http://www.iabilet.ro/retea (in Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă