Noutăți și comunicate

Concert special exclusiv Bucovina la Hard Rock Cafe din București

3 octombrie 2018
Concert special exclusiv Bucovina la Hard Rock Cafe din București
Miercuri, 3 octombrie 2018 sunteţi invitaţi de la ora 21:30 la Hard Rock Cafe la un concert special și exclusiv al trupei Bucovina.



Câștigătoare a numeroase premii METALHEAD Awards an de an și cu showuri sold out la Arenele Romane în 2015, 2016 și 2017, cea mai titrată trupă românească de metal a momentului a decis că este timpul să ridice ștacheta la un nivel superior și să ofere fanilor încă un show într-o locație de top: Hard Rock Cafe, templul muzicii live din București!

Special pentru acest concert, nu avem mese în fața scenei iar biletele costă doar 44 de lei așa că se anunță un sold-out rapid!

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar 18:00 - 22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plata SelfPay din toată țara.

Biletele au următoarele preţuri:
  • Cu loc la masa în sală: 55 lei (numar limitat de bilete)
  • Fără loc, în fața scenei: 44 lei
Online pe www.iabilet.ro, poți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țarș. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se află în parcul Herastrau - Șoseaua Kiseleff, nr. 32, iar locația dispune de câteva sute de locuri de parcare.
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top