Noutăți și comunicate

Concert special Bucovina la Hard Rock Cafe, București

24 aprilie 2019
Concert special Bucovina la Hard Rock Cafe, București
Miercuri pe 24 aprilie 2019 sunteţi aşteptaţi la Hard Rock Cafe din București, începând cu ora 21:30, unde are loc concertul Bucovina.


Informații despre eveniment

Castigatoare a numeroase premii METALHEAD Awards an de an si cu showuri sold out la Arenele Romane in 2015 si 2016 si 2017, cea mai titrata trupa de metal romaneasca a momentului a decis ca este timpul sa ridice ștacheta la un nivel superior si sa ofere fanilor inca un show intr-o locatie de top: Hard Rock Cafe, templul muzicii live din București !

Special pentru acest concert, nu avem mese in fața scenei iar biletele costă doar 44 de lei așa ca se anunță un sold-out rapid!


Informații bilete

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au următoarele preţuri:
  • Cu loc la masa in sala: 59 lei (numar limitat de bilete)
  • Fara loc, in fata scenei: 44 lei
La 4 bilete FARA LOC cumparate, unul este gratuit! Pune 4 bilete in cos si platesti doar 3!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.


Informații locație

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM


Evenimente recomandate

Top