Noutăți și comunicate

Concert SPEAK FLOYD - tribut Pink Floyd la Hard Rock Cafe

22 noiembrie 2013
Concert SPEAK FLOYD - tribut Pink Floyd la Hard Rock Cafe
Vineri, 22 noiembrie 2013, METALHEAD si Sprint Media va invita de la ora 22:00 la Hard Rock Cafe, la un show extraordinar cu SPEAK FLOYD - trupa romaneasca tribut Pink Floyd!

Speak Floyd reusesc sa recreeze atmosfera psihedelica de la sfarsitul anilor '70 si sa aminteasca publicului de piese care au dominat topurile nu doar prin muzica, ci si prin versurile filozofice. Membrii trupei, David Bryan, Sandy Deac, Kovacs "Kovi" Laszlo, Razvan "Vava" Rotis, Kolumban Zoli, Edi Raita si Lazar Rudy se adreseaza iubitorilor de rock progresiv de cea mai buna calitate, dar si celor care descopera abia acum muzica Pink Floyd.

Formatia Speak Floyd s-a infiintat in ianuarie 2010 la Cluj, avand in componenta muzicieni cu experienta si care din pasiune pentru muzica formatiei Pink Floyd au pus la cale un proiect care s-a dovedit a fi de mare inspiratie si de mare succes in randul ascultatorilor de muzica de calitate din Romania.

Prestatiile de exceptie pe care le realizeaza membrii formatiei Speak Floyd cand apar pe scena, atentia si seriozitatea cu care abordeaza fiecare piesa, precum si proiectele de viitor la care lucreaza membrii grupului fac din Speak Floyd una dintre cele mai frumoase surprize de care speram sa se poata bucura cat mai multi iubitori de muzica buna din Romania si de ce nu, si din alte tari.
Biletele pentru concertul SPEAK FLOYD din Hard Rock Cafe pot fi gasite online pe http://www.iabilet.ro si pe http://www.metalhead.ro, dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare. Acestea costa 30 de lei (cu loc la masa) si 50 de lei (cu loc la masa in fata scenei).


Hard Rock Cafe București
http://www.hardrock.com/bucharest


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă