Noutăți și comunicate

Concert Speak Floyd pe scena Gradinii de Vara a clubului Quantic

15 august 2020
Concert Speak Floyd pe scena Gradinii de Vara a clubului Quantic
Sâmbătă, 15 august 2020 sunteţi invitaţi în gradina de vară a clubului Quantic la un concert al trupei Speak Floyd, de la ora 19:00.


Informații despre eveniment

Speak Floyd, prima si singura trupa tribute Pink Floyd din Romania, se intoarce la Quantic, de aceasta data pe scena Gradinii de Vara, sambata 15 august 2020, pentru a prezenta showul "Outside the Wall", o parafraza a clasicului 'The Wall’, alaturi de alte hit-uri nemuritoare ale trupei britanice.

Infiintat in 2010, la initiativa si din pasiunea dusa pana la obsesie a multi-instrumentistului si producatorului muzical Sandy Deac si a colegului sau din trupa Desperado, Kovács Lászlo, pentru muzica Pink Floyd, proiectul Speak Floyd reprezinta probabil cea mai interesanta titulatura tribute din scena autohtona, incercand sa surprinda atmosfera si sa interpreteze vechile hituri Pink Floyd cat mai aproape de variantele originale, in acelasi timp incercand sa ofere un spectacol complet de sunet si lumina.

Biletele se pot achizitiona exclusiv prin reteaua iabilet.ro la pretul de 80 lei.

Link bilete -> https://bit.ly/2DhxxmV


Pentru o buna desfasurare a evenimentului va punem la dispozitie si regulile de acces si de participare la eveniment, conforme cu contextul actual, cu care (poate) deja sunteti obisnuiti :)

 • accesul in zona de eveniment se face direct in Gradina de Vara Quantic (prin spatele locatiei) nu o taiati prin sala, ocoliti :)
 • se permite accesul in zona de eveniment incepand cu ora 19:00!
 • Program locatie:
  -deschidem in fiecare dimineata, inainte de a canta cocosul in Bucuresti, la ora 06:00. Dam noi cafeaua pana la ora 11:00
  - stingem lumina si dam drumul la caini, dupa'nserat, fix la orele 23:00
 • Am reusit sa eficientizam spatiul din Gradina de Vara cu butoaie colorate la care pot sta cate 2 persoane (tot pe scaune, nu va tinem in picioare). Astfel, configuratia meselor din Gradina de vara este de 4 persoane, maximul acceptat in conditiile actuale, 3 persoane si mai nou, 2 persoane.
 • in ziua evenimentului incepand cu ora de acces, fiecarui participant i se va aloca un loc la o masa
 • din cauza capacitatii limitate a spatiului, aranjarea la mese se va putea face si cu alte persoane, respectandu-se distantarea corespunzatoare de 1,5 m intre persoane la masa, dar asta nu e o problema, nu? legam prietenii noi :)
 • mesele sunt asezate la o distanta de 2 metri, iar la masa fiecare persoana ocupa o banca, astfel incat distanta dintre persoane sa fie de 1,5 metri
 • pe aceeasi banca pot sta mai multe persoane, doar daca sunt din aceeasi familie/cu acelasi domiciliu, cu conditia de a nu depasi capacitatea maxima de 4 persoane la masa
 • conform normelor in vigoare distanta dintre scena si public este de 4m+, nu depasiti "linia"
 • la intrare, la grupurile sanitare, in mai multe puncte -gasiti dispensere cu solutie dezinfectanta pentru maini, folositi-le cu incredere, dar nu le luati acasa :)
 • accesul in zona evenimentului se face doar cu masca din dotare (proprie,personala, d'acasa)
 • purtarea mastii (medicala/nonmedicala) este obligatorie, pentru o protectie eficace, atat pentru siguranta dvs cat si a celor din jur trebuie sa acopere atat gura, cat si nasucul
 • toti angajatii Quantic de o buna bucata de timp poarta in permanenta masca si manusi, dezinfecteaza mesele, toate spatiile, in special cele tranzitate, asa ca daca se intampla sa mai greseasca vreo comanda, iertati-i, poate sunt "murati" si "slab oxigenati", dar isi fac treaba cu drag pentru protectia tuturor
 • Nici noua nu ne plac unele reguli, dar pentru siguranta tuturor si a unei forme aproape normala de viata, trebuie sa ne conformam. Asa ca la "semi" concerte, aceste reguli ne vor insoti pana la noi reglementari, asa ca vom fi cu normele ca la terasa, dar cu muzica live pe fundal.


Evenimente recomandate

Top