Noutăți și comunicate

Concert Speak Floyd: Outside the WALL, in club Quantic

22 ianuarie 2022
Concert Speak Floyd: Outside the WALL, in club Quantic
Speak Floyd va susține un concert în Club Quantic din București, sâmbătă, 22 ianuarie 2022. Accesul la eveniment se face de la ora 17:00.


Informații despre eveniment

Bilete:
 • 75 lei - acces general – până pe 21.01.2022 inclusiv -> https://bit.ly/3JbMggs
 • 90 lei - acces general - doar în ziua evenimentului - 22.01.2022 la intrare
Let’s just step Outside The Wall!
Speak Floyd revine în Quantic pe data de 22 ianuarie 2022, cu show-ul extraordinar "OUTSIDE THE WALL"- o parafrază a clasicului album Pink Floyd, cât și o butadă la adresa vremurilor constrictive trăite. Artistii ne-au pregatit atât compoziții de pe albumul “The Wall”, cât și piese fără vârstă, mereu actuale de pe cele mai cunoscute albume clasice ale legendarei trupe Pink Floyd.
Speak Floyd este un grup rock format din pasionați ai muzicii legendarei formații britanice de muzică progresivă Pink Floyd și care interpretează exclusiv piese ale acestei trupe.
Ca orice tribute-band, Speak Floyd încearcă să reproducă cât mai fidel nu doar muzica, ci și o stare de spirit care a marcat numeroase generații.
O muncă extrem de complexă și de ambițioasă, un proiect foarte greu dar și foarte frumos.

Pe parcursul celor aproximativ 2 ore de spectacol vor rula proiecții produse special de către artistul clujean Calin Chiorean care este și cel care a creat visual ID si brandingul Speak Floyd.

Toți membrii din proiectul Speak Floyd sunt muzicieni cu experiență și cunoscuți din alte proiecte:
 • Dudu Isabel-vocal,percutie
 • Sandy Deac- clape, voce, acoustic & electric guitars
 • Kovacs"Kovi" Laszlo - electric & acoustic guitars
 • Razvan Rotis – tobe si percutie
 • Tudor Pop - bass
 • Edi Raita - clape
 • Gentiana – lead & backing vocals
(*) Accesul este permis DOAR:
 • persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, posesoare de certificat verde(certificat digital sau printat, UE privind COVID) care se poate obtine accesand link-ul urmator -> https://certificat-covid.gov.ro/login
 • persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, posesoare de certificat verde(certificat digital sau printat, UE privind COVID) care se poate obtine accesand link-ul urmator -> https://certificat-covid.gov.ro/login
 • - persoanelor care prezintă care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, posesoare de certificat verde(certificat digital sau printat, UE privind COVID) care se poate obtine accesand link-ul urmator -> https://certificat-covid.gov.ro/login


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top