Noutăți și comunicate

Concert Speak Floyd - Outside the WALL - in club Quantic

23 iunie 2021
Concert Speak Floyd - Outside the WALL - in club Quantic
Miercuri, 23 iunie 2021 sunteţi invitaţi începând cu ora 19:00 în Quantic Club la concertul Speak Floyd Outside the WALL. Biletele se pot cumpara deja online.


Informații despre eveniment

Vă invităm în Gradina de Vară Quantic, să vă bucurați nu de un concert, ci de un show memorabil în care vom retrăi emoțiile vremurilor de altădată.
Speak Floyd revine în Quantic în aer liber pe data de 23 iunie 2021, cu show-ul extraordinar "OUTSIDE THE WALL"- o parafrază a clasicul album Pink Floyd, cât și o butadă la adresa vremurilor constrictive trăite. Artistii ne-au pregatit atât compoziții de pe albumul “The Wall”, cât și piese fără vârstă, mereu actuale de pe cele mai cunoscute albume clasice ale legendarei trupe Pink Floyd.
Speak Floyd este un grup rock format din pasionați ai muzicii legendarei formații britanice de muzică progresivă Pink Floyd și care interpretează exclusiv piese ale acestei trupe.
Ca orice tribute-band, Speak Floyd încearcă să reproducă cât mai fidel nu doar muzica, ci și o stare de spirit care a marcat numeroase generații.
Dată fiind pasiunea pentru muzica Pink Floyd, un grup de muzicieni din Transilvania se hotărăsc în ianuarie 2010 să pună bazele acestui proiect.În scurtă vreme, au stabilit un repertoriu care să cuprindă piese de pe cele mai reprezentative albume Pink Floyd.
Pe parcursul anilor, Speak Floyd au abordat maniera de “concert concept” în care și-au propus să interpreteze albumele de referință ale Pink Floyd exact la modul cum exista în original.
Astfel, în 2016 are loc prezentarea “Welcome to the Machine Tour”- replică fidela a albumului “Wish you were here”, concert înregistrat de TVR Cluj și intens promovat.
Apoi, pe 1 Martie 2018, exact la 45 de ani de la lansarea albumului “The Dark Side of the Moon”, Speak Floyd lansează proiectul omonim.
Pe 30 noiembrie 2019 s-au împlinit 40 de ani de la lansarea dublului album “The Wall”, așa că Speak Floyd au sărbătorit acest fapt printr-un show aniversar, exact ca în original, în data de 11.01.2021
la Quantic.
O muncă extrem de complexă și de ambițioasă, un proiect foarte greu dar și foarte frumos.
Pe parcursul celor aproximativ 2 ore de spectacol vor rula proiecții produse special de către artistul clujean Calin Chiorean care este și cel care a creat visual ID si brandingul Speak Floyd.

Toți membrii din proiectul Speak Floyd sunt muzicieni cu experiență și cunoscuți din alte proiecte:
  • Dudu Isabel-vocal,percutie
  • Sandy Deac- clape, voce, acoustic & electric guitars
  • Kovacs"Kovi" Laszlo - electric & acoustic guitars
  • Razvan Rotis – tobe si percutie
  • Tudor Pop - bass
  • Edi Raita - clape
  • Gentiana – lead & backing vocals
* Evenimentul se organizează respectând toate normele în vigoare la data la care are loc acesta. Regulile de participare vor fi anunțate și completate pe masură ce se vor anunța public.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top