Noutăți și comunicate

Concert Speak Floyd la Hard Rock Cake

24 aprilie 2015
Concert Speak Floyd la Hard Rock Cake
Vineri, 24 aprilie 2015, Metalhead si BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe de la ora 22:30 la un show extraordinar de sunet si lumini cu Speak Floyd, trupa romaneasca tribut Pink Floyd!

Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharestSpeak Floyd reusesc sa recreeze atmosfera psihedelica si sa aminteasca publicului de piese care au dominat topurile nu doar prin muzica ci si prin versurile filozofice. Membrii trupei: Dudu Isabel (Seven), Sandy Deac, Kovacs "Kovi" Laszlo, Razvan "Vava" Rotis, Kolumban Zoli, Edi Raita si Lazar Rudy se adreseaza iubitorilor de rock progresiv de cea mai buna calitate, dar si celor care descopera abia acum misterul Pink Floyd.

Formatia Speak Floyd s-a infiintat in ianuarie 2010 la Cluj, avand in componenta muzicieni cu experienta si care din pasiune pentru muzica formatiei Pink Floyd au pus la cale un proiect care s-a dovedit a fi de mare inspiratie si de mare succes in randul ascultatorilor de muzica de calitate din Romania.

Prestatiile de exceptie pe care le realizeaza membrii formatiei Speak Floyd cand apar pe scena, atentia si seriozitatea cu care abordeaza fiecare piesa, precum si proiectele de viitor la care lucreaza membrii grupului fac din Speak Floyd una dintre cele mai frumoase surprize de care speram sa se poata bucura cat mai multi iubitori de muzica buna din Romania si de ce nu, si din alte tari.

Biletele pentru concertul Speak Floyd din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe http://www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 35 de lei cu loc la masa si 50 de lei Vip cu loc la masa in fata scenei

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:
- Magazinele Uman din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru)
- Magazinul Muzica
- Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100
- Hard Rock Cafe

- Aplicatia de Ios si Android IaBilet valabila in AppStore respectiv GooglePlay.
- de pe varianta de mobile IaBilet - m.iabilet.ro

Cumpararea biletelor de pe http://www.iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa scapandu-te de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se aloca in functie de cumpararea biletelor asa ca daca iti cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top