Noutăți și comunicate

Concert SPEAK FLOYD in Music Hall

8 aprilie 2011
Concert SPEAK FLOYD in Music Hall
Vineri, 08 aprilie 2011 sunteti invitati in Music Hall la un concert al trupei SPEAK FLOYD de la ora 22:00.

Pretul unui bilet este de 30 lei. Biletele se pot procura la intrare sau pe www.biletoo.ro.

Romanian PINK FLOYD tribute band. Cu feedback ce a depasit hotarele Romaniei - printre cei mai buni pe Youtube - Speak Floyd reusesc sa recreeze atmosfera psihedelica si sa aminteasca publicului de piese care au dominat topurile nu doar prin muzica ci si prin versurile filozofice.
Membrii trupei se adreseaza iubitorilor de rock progresiv de cea mai buna calitate, dar si celor care descopera abia acum misterul Pink Floyd. Este un eveniment ce trebuie savurat in cinstea uneia din cele mai mari trupe de rock din toate timpurile.


Promotia serii:
All for one...9 for you !!!
Pentru ca nu te poti distra singur, aduna-ti prietenii ( gashka de 10 persoane ) si ai o sticla de Jack din partea casei, masa rezervata, adica startul pentru o seara perfecta ! Comunica numele prietenilor pe e-mail: promotii@musichall.ro si noi ne ocupam de restul...

Deschis de miecuri pana duminica, Music Hall aduce un suflu nou in viata de noapte a Bucurestiului si pune la dispozitia publicului un spatiu aerisit, aflat in imediata vecinatate a statiei de metrou Basarab. Cu 180 de locuri la mese, parcare, personal instruit, zambitor si amabil, venind astfel in intampinarea dorintei fiecarui client de a se relaxa si a petrece seri mai mult decat agreabile.

Pentru informatii si rezervari, sunati la numarul 0736.941.655.

Music Hall Club
sos. N.Titulescu 171
Rezervari: 0736. 941.6 55
ANDREI GEMES, 0758.225.591
www.musichall.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă