Noutăți și comunicate

Concert Speak Floyd in Flying Circus Pub

2 decembrie 2011
Concert Speak Floyd in Flying Circus Pub
Vineri, 2 decembrie 2011, incepand cu ora 22.00 sunteti asteptati în Flying Circus Pub la un concert extraordinar al trupei Speak Floyd.

Pretul unui bilet este de 20 lei.

Speak Floyd este singurul tribute-band Pink Floyd din România și s-a înființat în ianuarie 2010 la Cluj, având în componență muzicieni cu experiență:

-David Bryan (Hotel FM)-vocal
-Sandy Deac (Kappa,Desperado) - clape, voce, acoustic & electric guitars, lap steel guitar
-Kovacs "Kovi" Laszlo (Kappa,Desperado) - electric & acoustic guitars
-Razvan "Vava" Rotis( Razvan Krivach band) - tobe și percuție
-Kolumban Zoli (De La Funk, Yesterdays) - bass
-Edi Raita (LeeQuid) - clape
-Lazar Rudy (Gaio Jazz Band) - saxofon

Proiectul a pornit ca o expresie a pasiunii membrilor săi pentru muzica și mesajul maeștrilor muzicii progressive: Pink Floyd.
După o periodă de circa 6 luni, timp în care au avut loc repetiții zilnice și o definire a repertoriului, trupa Speak Floyd debutează la Motor Bike Party de la Bacău.

După 30-35 de ani, muzica celor de la Pink Floyd este în continuare savurată de un public numeros, ceea ce a făcut ca toate concertele tribute-bandului Speak Floyd să se desfășoare până acum cu casa închisă.
Speak Floyd a mai concertat la Oradea, Cluj, Suceava, Baia Mare, Tg.Mureș și București. Fiind o trupă tribut, Speak Floyd nu își propune decât să diversifice spectacolul prin inserarea unor elemente vizuale deosebite iar pe viitor, show-urile vor fi structurate pe albume aparținând diverselor perioade.
Un spectacol al trupei Speak Floyd se desfășoară pe parcursul a aproximativ 1 oră și 45 minute și cuprinde piese de pe albumele "Dark Side of the Moon", "Wish you were here", The Wall", 'Momentary Lapse of reason" și "Division Bell".

În tot acest timp, are loc o proiecție video sincronă, creată de artistul clujean Călin Chiorean care este responsabil si de elaborarea ID-ului vizual Speak Floyd.
În premieră veți putea asculta în Flying Circus piesa "Hey You".


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top