Noutăți și comunicate

Concert Speak Floyd in club The Silver Church

25 octombrie 2012
1-Concert_Speak_Floyd_in_club_Th_fySN3xAksG.jpgJoi, 25 octombrie 2012, sunteți așteptați începând cu ora 21:00 la un concert al trupei Speak Floyd în club The Silver Church.

Prețul unui bilet este de 20 lei.
Adresa club The Silver Church : Strada Plevnei, Nr. 61, București (http://www.tscarena.ro).

Speak Floyd este o trupă ce s-a înființat în ianuarie 2010 la Cluj având în componență muzicieni cu experiență și cunoscuți din alte proiecte.
Proiectul a pornit ca o expresie a pasiunii membrilor săi pentru muzică și mesajul maeștrilor muzicii progresive, Pink Floyd.

După o perioadă de circa 6 luni, timp în care au avut loc repetiții zilnice și o definire a repertoriului de interpretat, trupa Speak Floyd debutează la Motor Bike Party de la Bacău unde creează o mare surpriză.

Toate concertele Speak Floyd care au urmat au trezit un amplu interes la public, în special la cel tânăr (16-25 ani), lucru extrem de interesant și de îmbucurător pentru o societate care părea a fi condamnată la autodistrugere prin perpetuarea non-valorilor.

Fiind o trupă tribut, Speak Floyd nu își propune decât să diversifice spectacolul prin inserarea unor elemente vizuale deosebite iar pe viitor, show-urile vor fi structurate pe albume aparținând diverselor perioade.

Un spectacol al trupei Speak Floyd se desfășoară pe parcursul a aproximativ 2 ore și cuprinde piese de pe albumele "Dark Side of the Moon", "Wish you were here", "The Wall", "Momentary Lapse of reason" și "Division Bell".

Formație:
David Bryan (Hotel FM, Pasager) - vocal
Sandy Deac (Kappa, Desperado și alți artiști) - clape, voce, acoustic & electric guitars, lap steel guitar
Kovacs "Kovi" Laszlo (Kappa, Desperado și alți artiști) - electric & acoustic guitars
Razvan "Vava" Rotis (Răzvan Krivach band, Six Martini) - tobe și percuție
Kolumban Zoli (De La Funk, Yesterdays) - bass
Edi Raita (LeeQuid, Desperado) - clape
Lazăr Rudy (Gaio Jazz Band) - saxofon

În timpul concertului va avea loc o proiecție video creată de artistul clujean Călin Chiorean, care este responsabil și pentru elaborarea ID-ului vizual Speak Floyd.
Proiecția video este într-un proces de reînnoire, mai ales că din repertoriul trupei vor face parte și piese din perioada Syd Barett, adică "Interstellar Overdrive" sau "Set the Controls for the Heart of the Sun".

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/pages/Speak-Floyd/129132330443556


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top