Noutăți și comunicate

Concert Sonata Arctica in club Quantic

21 noiembrie 2022
Concert Sonata Arctica in club Quantic
Sonata Arctica va susține un concert în Club Quantic din București, luni, 21 noiembrie 2022. Special guests: Eleine.


Informații despre eveniment

La minim 4 bilete cumparate aveti un discount de 10%.
Primele 100 de bilete costa 79 de lei, urmatoarele 200 de bilete costa 89 de lei. Apoi, biletele costa 99 de lei in presale si 120 de lei la intrare.
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de procesare de 5 lei.
Se pun in vanzare doar 800 de bilete.

Sonata Arctica este una dintre cele mai iubite formatii nordice, in momentul de fata avand un catalog de 10 materiale discografice lansate. Bazele trupei au fost puse in 1995, formatia fiind cunoscuta atunci sub numele de Tricky Beans iar ulterior Tricky Means.

In 1999 trupa a devenit Sonata Arctica, iar in acelasi an au lansat albumul de debut 'Ecliptica'. In cei 20 de ani de activitate formatia a avut turnee alaturi de formatii precum Iron Maiden, Nightwish, Dio, Stratovarius, Ensiferum, DragonForce sau Alice Cooper.

In toamna lui 2019, formatia a lansat cel mai recent material de studio intitulat 'Talviyo' ce se traduce prin 'Noapte de Iarna'. Discul a intrat in topurile din tari precum Finlanda, Germania, Franta si nu numai.

Cei de la Eleine vin din Suedia si sunt activi pe scena metal nordica din 2014. Pana acum au lansat trei album de studio si un EP, cel mai recent material, 'Dancing in Hell' fiind disponibil din 2020. Stilul abordat de formatie este Symphonic Metal. Pana in prezent au impartit scena cu formatii precum Moonspell, W.A.S.P., Arch Enemy sau Myrath si au fost cap de afis al festivalului Loud & Metal Mania 2017 din Tokyo, Japonia.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment BestMusic Live Concerts.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top