Noutăți și comunicate

Concert Somali Yacht Club si Straytones in Club Quantic

15 august 2018
Concert Somali Yacht Club si Straytones in Club Quantic
Duminica, 30 septembrie 2018, Final Step Productions in colaborare cu Cavalleria Events va invita de la ora 20:00 in club Quantic din Bucuresti, la un concert Somali Yacht Club si Straytones.

Somali Yacht Club este un trio de stoner rock, cu elemente de psychedelic, shoegaze si post-metal, pe care l-am intalnit si in cadrul Soundart Festival anul acesta. Acestia vor avea un set extins, de 90 minute.
Foarte recent Somali Yacht Club au lansat si ultimul album, ocazie cu care au pornit turneul "To The Sea".

Somali Yacht Club:
https://www.youtube.com/watch?v=6qqLOIZQo54

Straytones:
https://www.youtube.com/watch?v=Xp6Bzsu1ttUBiletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top