Noutăți și comunicate

Concert Somali Yacht Club, COD band și Straytones în Club Quantic, București

30 septembrie 2018
Concert Somali Yacht Club, COD band și Straytones în Club Quantic, București
Duminică, 30 septembrie 2018, sunteţi invitaţi de la ora 19:00 în Club Quantic unde Final Step Productions în colaborare cu Cavalleria Events prezintă concertul live: Somali Yacht Club, COD band, Straytones.



Somali Yacht Club este un trio de stoner rock, cu elemente de psychedelic, shoegaze și post-metal, pe care l-am întâlnit și în cadrul Soundart Festival anul acesta. Aceștia vor avea un set extins, de 90 minute. Foarte recent Somali Yacht Club au lansat și ultimul album, ocazie cu care au pornit turneul "To The Sea".

Cu un istoric de 15 ani, cei de la C.O.D. au început cu un sound către heavy metal / hard rock, dar de-a lungul timpului, după schimbări de line-up, au ajuns la un southern / stoner fin, cu hint-uri de grunge. Aceștia au fost pe scenele mai multor festivaluri, printre care Ghost Gathering, RockINParc, FreeFest, MuscelCloverFest, și au cântat în deschidere pentru Queensryche în 2013.

Somali Yacht Club https://www.youtube.com/watch?v=6qqLOIZQo54
C.O.D. https://www.youtube.com/watch?v=4KvGM2335Dw
Straytones https://www.youtube.com/watch?v=Xp6Bzsu1ttU


BILETE: https://www.iabilet.ro/bilete-somali-yacht-club-straytones-live-in-quantic-35385
  • 25 RON - presale
  • 30 RON - în ziua concertului și la intrare
Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay și pe aplicațiile de IOS și Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top