Noutăți și comunicate

Concert Slipknot la Romexpo, in cadrul Metalhead Meeting 2022

20 iulie 2022
Concert Slipknot la Romexpo, in cadrul Metalhead Meeting 2022
Update: Jinjer și Vended vor cânta alături de Slipknot la concertul din București din 20 iulie 2022 din cadrul Metalhead Meeting.

Vă reamintim că Metalhead Meeting 2022 va avea loc miercuri, 20 iulie 2022 la Romexpo din București. Capul de afis il reprezinta celebra trupa Slipknot.


Informații despre concertul Spliknot - Metalhead Meeting 2022

Biletele au urmatoarele preturi:
Presale:
  • Psycho - 399 lei - ultimele 200 de bilete
  • Snuff - 329 lei - ultimele 200 de bilete
  • Plague - 209 lei
La acces:
  • Psycho - 430 lei
  • Snuff - 350 lei
  • Plague - 250 lei
La pretul tuturor biletelor comandate in presale se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei.
Se pun in vanzare doar 10.000 de bilete pentru acest show.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

2. Concert Slipknot la Romexpo, in cadrul Metalhead Meeting 2022Copiii sub 2 ani au acces gratuit insotiti de un adult posesor de bilet valabil.
Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le proteje acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor pune la dispozitie suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu inainte de ultima trupa. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert.

Va rugam consultati programul final cu 3 zile inainte de eveniment pe metalhead.ro
Accesul cu umbrele este interzis.

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Top