Noutăți și comunicate

Concert Slash in premiera la Sala Palatului din Bucuresti

5 februarie 2013
Concert Slash in premiera la Sala Palatului din Bucuresti
Marți, 5 februarie 2012, Phoenix Entertainment are onoarea de a-l aduce în premieră în România pe unul dintre cei mai faimoși și iubiți chitariști ai lumii. Vino la Sala Palatului și lasă-te radiat de energia explozivă care a făcut Guns N'Roses celebră, în urmă cu 25 de ani, odată cu lansarea întâiului lor albumul, Appetite for Destruction.

În 2012, Slash se întoarce cu unul dintre cele mai interesante și promițătoare proiecte ale anului, Apocalyptic Love, alături de Myles Kennedy și The Conspirators.

Colaborarea dintre Kennedy, solistul Alter Bridge și Slash a început în 2010, odată cu înregistrarea primului album solo al chitaristului, care a reunit vocali celebri, precum Ozzy Osbourne, Fergie, Lemmy Kilmister, Adam Levine, Iggy Pop și Dave Grohl.

După lansarea materialului discografic, Myles l-a însoțit pe Slash pe tot parcursul turneului de promovare. "Chimia" artistică dintre cei doi a devenit greu de neglijat și a condus la elaborarea noului album, Apocalyptic Love, al cărui sound amintește de începuturile alături de Guns N' Roses.

Maestrul modern al chitarei Gibson și-a început cariera în cadrul formației Guns N'Roses, având o influență semnificativă asupra stilului și imaginii trupei. Nonconformist, creativ, exploziv, Slash a adus un suflu nou pe scena industriei muzicale a vremurilor și a reușit să-și pună amprenta definitiv asupra genului hard-rock. Appetite for Destruction, rămâne cel mai bine vândut album de debut din istorie. Slash a contribuit la 5 materiale alături de Guns, după care a survenit despărțirea în 1996, lăsând în urma sa un personaj remarcabil din cultura rock: chitaristul cu joben. Mai apoi, și-a concentrat atenția asupra altor proiecte muzicale: Slash's Snakepit și Velvet Revolver.

Cariera lui Slash a numărat colaborări cu artiști celebri din diverse spectre muzicale: Michael Jackson, Lenny Kravitz, Alice Cooper, Rihanna, Fergie, Ray Charles, Stevie Wonders și mulți alții.

Reviste reputate precum Time, Rolling Stone, Metal Hammer sau Esquire i-au decernat numeroase titluri și premii de-a lungul timpului, iar recunoașterea supremă a venit din partea Rock and Roll Hall of Fame,   care l-a adăugat pe Slash, alături de colegii săi din Guns N' Roses, în galeria elitelor muzicale, alături de nume precum Elvis Presley, The Beatles, Bob Marley, Led Zeppelin, Pink Floyd, Michael Jackson și alții.

Fanii vor avea ocazia să asculte, pe lângă noul proiect magnific, Apocalyptic Love, și hiturile care au făcut formația Guns N' Roses consacrată.

Biletele pot fi achiziționate în rețeaua Eventim.

Sursa : Phoenix Entertainment


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top