Noutăți și comunicate

Concert Skywalker si Deadeye Dick in Question Mark

30 ianuarie 2015
Concert Skywalker si Deadeye Dick in Question Mark
Vineri, 30 ianuarie 2015, HC RO te invita in Question Mark la concertul trupei cehesti Skywalker. Suport local: Deadeye Dick. Warm up & AfterParty Dj Sets w/ Killy & Pava

Open Doors: 19:00 / Show Starts: 21:00. Suport: 15 Lei
*Suportul reprezinta o donatie voluntara a persoanelor fizice si este destinat in exclusivitate artistilor.

Rvsp: https://www.facebook.com/events/1590613437827532/Biletele pre-sale pot fi achizitionate de pe site-ul Eventbook, la adresa:
http://eventbook.ro/event/concert-skywalker-question-mark

Bilete Fizice:
Question Mark - Miercuri - Sambata dupa ora 19:00
Libraria Engleza "Anthony Frost" (Calea Victoriei nr. 45) - program: Luni-Vineri: 10:00 - 20:00, Sambata: 10:00 - 19:00, Duminica: 10:00 - 14:00
Libraria Franceza "Kyralina" (str. George Enescu nr. 8) - program: Luni-Sambata: 10:00 - 20:00, Duminica: 12:00 - 18:00Despre Skywalker

Infiintata in vara anului 2010, in Praga, trupa lanseaza primul Ep, Hic Sunt Leones", in luna decembrie a aceluiasi an odata cu primul lor concert live.

2011 inseamna anul de aparitie al celui de al doilea Ep, "Arkham", precum si inceperea turneului de promovare atat in Cehia cat si in Slovacia. In 2012 seria concertelor continua, incluzand cateva aparitii in Germania, pentru ca finalul anului sa aduca aparitia celui de al treilea material, Ep-ul "Babylon".

Multumita mixului de hardcore cu punk-rock classic din anii '90 si elemente de hip-hop, "Babylon" este considerat de catre critica de specialitate ca fiind unul din cele mai bune Ep-uri de hardcore din Cehia.

In 2014 apare albumul de debut, "Liberty Island", ce poate fi ascultat pe pagina de bandcamp a trupei.

De-a lungul carierei au cantat alaturi de trupe ca: Madball, Deez Nuts, Your Demise, Sick Of It All, Ignite, H2O, For the Fallen Dreams, First Blood, Defeater, Pay No Respect, Till We Drop, As Enemies Arise, Abhorrence, No Second Chance, Point Blank Range.

Virtuali ii poti gasi la:
http://skywalkerofficial.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/skywalkerhcDespre Deadeye Dick

Cu o activitate de 7 ani, Deadeye Dick este o prezenta constanta pe scena de metal din Romania, avand la activ peste 50 de concerte in compania unor trupe precum The Ocean, Terror, Veil of Maya si Death Before Dishonor.

Stilul eclectic al trupei este o reflectie a diferitelor perceptii si abordari pe care membrii Deadeye Dick o au asupra muzicii.

In 2010, trupa si-a lansat primul album, "Black Stars on a White Sky", produs cu impreuna cu Razvan si Calin Raduta din Cap de Craniu.

In martie 2013 au lansat videoclipul piesei Drowning in Ink, inregistrata la Next Dog Studio cu Marius Costache.

In mai 2014 trupa lanseaza in colaborare cu Pava single-ul "Statues", inregistrat la Next Dog Studio cu Marius Costache, ce poate fi ascultat pe pagina de bandcamp a trupei.

Virtuali la :
https://www.facebook.com/deadeyedickofficial
http://deadeyedick.bandcamp.com/
http://www.youtube.com/deadeyedickro
https://soundcloud.com/deadeye-dickQuestion Mark - Calea Victoriei 48 - 50 (Pasajul Victoria)

Accesul se face din Calea Victoriei. Daca te-ai ratacit, uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa cu fata lui Jack Nicholson.

Restul "¦ sunt povestile ce iti vor da cu virgula a doua zi.
https://www.facebook.com/questionmarklp

Question Mark se vede pe Instagram la http://instagram.com/questionmarksc#
Info & rezervari: 0736.940.272.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă