Noutăți și comunicate

Concert Sinoptik in club B52

15 septembrie 2017
Concert Sinoptik in club B52
Vineri, 15 septembrie 2017, Final Step Productions va invita la club B52, la un super eveniment marca SINOPTIK, trupa ce se reintoarce in Romania cu un show cu totul special.

SINOPTIK - Psychedelic Rock / Stoner / Alternative - Ucraina
https://www.facebook.com/SinoptikBand

BILETE: https://www.iabilet.ro/site/event/29795/

20 de lei - presale in reteaua iabilet.ro
25 de lei - in ziua concertului si la intrare

Bucuresti, Club B52 – str. 11 iunie, 50



SINOPTIK a castigat concursul Global Battle of the Bands in 2016 (competitie anuala intre trupe din 14 tari), finala avand loc la Berlin.

Sinoptik reprezinta 3 generatii de rock intr-una singura. Conceptul creativ al acestora il reprezinta versurile delicate si explozia sunetului. Imbina excelent energia cu frumusetea sau chitarile distorsionate cu efectele sonore cosmice ale clapelor.

Frontman-ul trupei, Dmitriy Sinoptik, a trait in Anglia pentru o perioada lunga, unde a inregistrat doua albume alaturi de trupa britanica The Wow Signal si cantaretul Penny Foster. Inregistrarile sale personale au fost publicate de Gean Pool Universal. Dmitriy a concertat la o multime de festivaluri britanice, chiar si pe aceeasi scena cu Iggy Pop.

Sinoptik are la activ doua turnee in Romania, un concert la Blaj Alive si a deschis pentru Within Temptation la Artmania Bucharest Blast. In august anul acesta Sinoptik a fost aleasa sa deschida concertul Marilyn Manson la Kiev.

https://www.iabilet.ro/site/event/29795/

Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro si în rețeaua fizică de 1800 de puncte http://www.iabilet.ro/retea (in Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top