Noutăți și comunicate

Concert Silent Scream in Private Hell Club

3 iunie 2012
Concert Silent Scream in Private Hell Club
Duminica, 3 iunie 2012, incepand cu ora 20:00, sunteti invitati in club Private Hell la un concert live Silent Scream, singura trupa tribut Slayer din Romania. Concertul se va desfasura cu numai o zi inainte de concertul pe care trupa etalon a thrash metalului mondial SLAYER il va sustine la Arenele Romane din Bucuresti.

Pretul biletului a fost stabilit la suma modica de 10 lei.

Trupa din Cluj-Napoca va concerta pentru prima data in capitala si promite ca va incerca sa incalzeasca spiritele pentru recitalul legendarilor Slayer.

Concertul, care va include si o trupa de deschidere ce urmeaza a fi anuntata in curand, se va desfasura in clubul Private Hell (Calea Grivitei nr.91) si va incepe la ora 20:00, urmand sa se incheie in jurul orei 23:00.
Silent Scream s-a infiintat in toamna anului 2011, la initiativa lui Richici (chitara) si a lui Benny (bass), ca trupa tribute Slayer, una din cele mai influente trupe ale scenei metal mondiale, considerati unii din parintii thrash metalului. Dupa cateva schimbari de componenta, au inceput repetitiile in formula finala: Richici (Neolythic, She-Wolf, chitara), Mario (ex-13 Rituals, Heresy, chitara solo), Benny (ex-Truda, ex-CASH, ex-Respect, Seraph, Sfantu' Asteapta, bass), "AntiCristi" Prigoana (ex-Catrhytm, Hungry4Heaven, tobe), Dudu Isabel (Hungry4Heaven, Seven, CASH, Voices of Silence, vocal). Acesta din urma a fost inlocuit de curand de Syca'n'Destroy (She-Wolf), datorita programului de repetitii si inregistrari foarte incarcat. Primul concert Silent Scream a avut loc in data de 15 decembrie 2011 la invitatia de a deschide concertul formatiei Taine, in Cluj Napoca, la Euphoria Music Hall, urmat imediat de al doilea concert, peste doar doua zile, invitati fiind de Truda in cadrul concertului lor aniversar. Au urmat inca trei concerte in orasul natal, alaturi de trupe ca Gothic, LOST, Krepuskul, Malpraxis, Decease, Wax Muppet si un concert la Targu Mures, alaturi de Ramm-Brandt, trupa tribute Rammstein din Miercurea Ciuc.

Un playlist reprezentativ pentru prestatiile Silent Scream:

1.Spill the Blood
2.Dead Skin Mask
3.World Painted Blood
4.Bloodline
5.South of Heaven
6.Mandatory Suicide
7.Seasons in the Abyss
8.The Antichrist
9.Angel of Death
10.Skeletons of Society
11.Expendable Youth
12.Temptation

Concertul Silent Scream este un eveniment organizat de Romanian Thrash Metal Club, in parteneriat cu Green Sound Team si clubul Private Hell.


Evenimente recomandate

Top