Noutăți și comunicate

Concert Shokran și Mihai Barbu Project în Grădina de Vară Quantic

12 septembrie 2019
Concert Shokran și Mihai Barbu Project în Grădina de Vară Quantic
Joi, pe 12 septembrie 2019, sunteți invitați în Grădina de Vară Quantic la concertul Shokran și Mihai Barbu Project. Accesul publicului se face de la ora 19:00.


Detalii despre Shokran

Shokran (progressive metal/djent) activează din 2012 și au debutat cu EP-ul "Sixth Sense" în același an, primul album de studio fiind lansat în 2014 cu numele "Supreme Truth". Albumele Shokran se pot găsi integral pe YouTube și restul platformelor de streaming.

Componență Shokran

 • Dmitry Demyanenko - chitară
 • Andrew Ivashchenko - voce
 • Rodion Shevchenko - bass
 • Michael Isaev - tobe.
Shokran au susținul concerte în mai multe orașe din Franța, Suedia, Italia, Spania sau Republica Cehă, iar anul acesta se află în line-up-ul festivalului High 5ive Summer Fest din Stockholm, Suedia, alături de formații precum Ghost Iris și Adept, Humanity’s Last Breath, Imminence, Trash Boat, Aviana și altele.
Ethereal, cel mai nou album al trupei, a fost lansat pe 11 februarie 2019.


Detalii despre Mihai Barbu Project

Trupa a luat naștere din inițiativa lui Mihai Barbu în toamna anului 2017. Aceasta și-a creat propriul stil muzical prin îmbinarea elementelor de progressive și ambient metal, reușind astfel să aibă un sunet modern și complex. MBP a lansat pe platformele de streaming, albumul de debut ce conține un material muzical cu o durată de peste 80 de minute. Piesele atacă conflictul interior al artistului și pacea regăsită odată cu finele compoziției.

Începând cu toamna anului 2017, trupa a avut o serie de concerte și a făcut parte din mai multe festivaluri organizate pe teritoriul țării, precum Barock Fest, Posada Rock, Psychosounds Festival, Black & White Motorfest etc. MBP a împărțit scena alături de numeroși artiști cunoscuți și apreciați în domeniu, precum Vița de Vie, Cargo, Iris, Need, Taine, Days of Confusion, Pistol cu Capse, Bucium și mulți alții. În luna iulie 2018, MBP a fost desemnată câștigătoare a concursului "Be The Next Great Rock Band" organizat de M.A.N. România, având onoarea să cânte alături de Dave Evans & The Rock, în cadrul unui festival de mare amploare. De atunci, trupa a paticipat la mai multe evenimente și emisiuni radio în orașul său natal, însă Soundart Festival 2019, eveniment dedicat genurilor de Progressive și Stoner Metal, a avut un impact major, având ocazia să cânte în deschiderea trupei Riverside.

Componență Mihai Barbu Project

 • Mihai Barbu - voce/chitară
 • Livia Iancu - chitară
 • Theodor Goian - sintetizator
 • Adrian Cosma - chitară bass
 • Tudor Alexandru - tobe


Detalii bilete

 • 30 lei - acces general - earlybird - doar primele 50 bilete SOLD OUT
 • 40 lei - acces general - presale - până pe 11.09.2019 inclusiv
  AmBilet.ro: http://bit.ly/2ZkGOER
  iaBilet.ro: http://bit.ly/30CaE3X
 • 50 lei - acces general - doar în ziua evenimentului, 12.09.2019
Eveniment Facebook https://www.facebook.com/events/459512884632888/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top