Noutăți și comunicate

Concert Shining, Nightingale, The Vision Bleak, Vulture Industries, Indian Fall si Kistvaen in Club The Silver Church

16 octombrie 2010
Concert Shining, Nightingale, The Vision Bleak, Vulture Industries, Indian Fall si Kistvaen in Club The Silver Church
Sambata, 16 octombrie 2010, incepand cu ora 19:00 sunteti invitati la o seara speciala alaturi de trupele Shining, Nightingale, The Vision Bleak, Vulture Industries, Indian Fall si Kistvaen in Club The Silver Church.

Pretul unui bilet este de 90 lei. Biletele se pot procura si la intrarea in locatie, in seara de 16 octombrie, incepand cu ora 19.00.

DonisArt te saluta din nou!. ..si te invita la o alta Seara Speciala, de data aceasta una dedicata Metal-ului Underground de calitate... adica la Labyrinthic Metal Evening, un eveniment in care atat organizatorii cat si trupele au investit imens, daruirea neconditionata fiind aura ce a reusit sa adune usor atat de multe energii! Toti muzicienii vin exclusiv pentru acest eveniment cu dorinta sincera de a le arata fanilor elemente noi, secvente in premiera nu numai pentru Romania, ci si pentru intreaga Europa! Iar selecta locatie The Silver Church este cea mai potrivita alegere, lucru dovedit si la DORDEDUH, AGALLOCH si ALCEST!

Dar sa facem o sinteza, care speram sa nu te oboseasca la fel de mult (poate) ca avalansa de informatii primite in ultima saptamana... permite-ne acum sa-ti enumaram cateva motive clare pentru care spunem noi ca si participarea ta ar fi mai mult decat o alegere isteata...KISTVAEN lanseaza oficial albumul de debut... si vei vedea cum suna Black Metal-ul depresiv... Pana si Niklas / SHINING a apreciat rezultatul bucurestenilor!
Uite aici si ultima noastra discutie cu ei, chiar asculta integral si o piesa noua:
http://www.kogaionon.com/...kistvaen_2010.html


INDIAN FALL vine de la poalele Tampei in Bucuresti pentru a-si lansa oficial noul EP, care suna incredibil pentru o trupa romaneasca, mai ales ca nota extrema a prins mai mult contur cu o alta voce masculina; uite detalii aici si pune o ureche si pe noua secventa:
http://www.kogaionon.com/...Indian_Fall_2010.html


VULTURE INDUSTRIES a lansat acum o saptamana cel de-al doilea album iar trupetii sunt primii avantgardisti Metal norvegieni ce pasesc in Romania. Nu ne crezi? Citeste ce ne spune Bjornar plus o piesa audio de pe noul material.
http://www.kogaionon.com/...vulture_industries.htmlTHE VISION BLEAK sunt cei mai adevarati Gothic Horror Metalisti din Europa. Am stat de vorba chiar cu cel ce a infiintat acum multi ani EMPYRIUM si acum reprezinta acest grup german, Markus:
http://www.kogaionon.com/...vision_bleak.html


NIGHTINGALE sau mai bine spus Dan Swano, un muzician genial si un sunetist de exceptie, prin mainile caruia s-au format trupe de succes (OPETH, KATATONIA...), vine sa se intalneasca cu fanii, un eveniment rarisim chiar si pentru el. A fost extraordinar de greu sa-l scoatem din barlogul lui numit studio si sa vina la noi, pentru noi, mai ales ca ne va canta in premiera si cateva piese din legendarul EDGE OF SANITY. Convinge-te si tu, ca pe noi ne-au cucerit raspunsurile suedezului:
http://www.kogaionon.com/...nightingale.html


SHINING vine pregatita pentru un concert deosebit! Cei cinci suedezi sunt hotarati sa faca un show mult mai incisiv dar si mai atractiv decat anul trecut, si sa ne arate daca Suicidal Black Metal-ul are sau nu limite stilistice, repere sau clisee standard, mai ales ca vor canta in premiera atat piese de pe urmatorul album, cat si altele vechi, neascultate in concert. Niklas nuanteaza dar si confuzeaza in discutia avuta... noi am privit-o insa ca pe o provocare si nu ca pe o ieftina catalogare:
http://www.kogaionon.com/...shining_2010.html


Dupa ultimul recital, nu trebuie sa pleci acasa; poti sta pana dimineata de vorba cu fiecare trupa, cu fiecare muzician sau sa-ti povestesti impresiile cu prietenii...iar pe ecranele din club vor fi difuzate inregistrarile video ale concertelor AGALLOCH si ALCEST sustinute in aceasta primavara aici. Va fi si unica data cand publicul va avea acces la aceste filmari!Sa fie mult? Sau poate prea putin? E libertatea ta sa apreciezi daca merita sa ni te alaturi. Asta e ceea ce iti propunem noi iar trupele sunt nerabdatoare sa-ti prezinte... un format special, unicat, civilizat, frumos, de neuitat: O Seara Labirintica, O Noapte Metal!


Un eveniment DonisArt, www.donisart.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top