Noutăți și comunicate

Concert SeMnE si Cargo in Club Quantic, Bucuresti

19 decembrie 2018
Concert SeMnE si Cargo in Club Quantic, Bucuresti
Miercuri, 19 decembrie 2018 sunteţi invitaţi de la ora 20:00 în Club Quantic, București, România la un concert al trupelor SeMnE și Cargo.Trupa Cargo ia ființă la Timișoara, în anul 1985. De-a lungul anilor, în cadrul formației au avut loc mai multe schimbări de componență, formula actuală fiind Adi Bărar (chitară), Adrian "Baciu" Igrișan (voce/chitară), Tavi Pilan (tobe), Ionuț Cârjă (clape) și Alin Achim (bass).
În anul 1990, prin intermediul unor fani ai formației, un grup de reporteri francezi ascultă câteva cântece înregistrate pe o casetă audio, rămânând plăcut impresionați. Aceștia iau legătura cu o casă de discuri din Paris și cu câteva posturi de radio, demers ce naște un turneu al formației în Franța, ocazie cu care aceștia înregistrează și primul single pe vinil - "Ana".

(1)ConcertSeMnEsiCargoinClub_Hn7c546sU0.jpg
Perioada de cristalizare a genului muzical, cu elemente balcanice combinate cu rockul occidental, încep să definescă expresia muzicală/stilul Cargo.
Datorită bogatei activități concertistice și de studio, formația se maturizează, își găsește drumul și genul muzical pe care nu îl mai schimbă, muzica compusă devenind tot mai profundă, cu teme și texte diverse, trecând de la socio-politic la iubire, istorie, mistic, religie, supranatural. Toate acestea, alături de emblema "dracon" (stindardul armatei dacilor) fac ca astăzi, formația Cargo să fie unică și ușor de identificat.
Melodii precum "Aproape de voi", "Doi pași", "Nu pot trăi fără tine", "Mama" etc. sunt cântece de referință ale trupei, iar melodia "Dacă ploaia s-ar opri" de pe albumul "Spiritus Sanctus", este considerată una dintre cele mai frumoase balade rock românești, fiind cea mai difuzată melodie de după Revoluția din 1989 și numărul 1 pentru 41 de săptămâni la Europa FM.Alături de legenda rock-ului românesc - Cargo, trupa Semne va deschide seara și va crea atmosferă cu un show de excepție!
Trupa Semne (rock alternativ) a apărut in 2007 la inițiativa solistului Țapinarii Adrian Tănase. Au 5 videoclipuri oficiale dintre care ultimul, Ochii din Ecran piesă cu un puternic mesaj împotriva folosirii excesive a telefonului mobil.

Semne sunt:
  • Adrian Tanase - voce
  • Mihai Caluseriu - chitara
  • Sorin Popa - chitara
  • Ionut Ivana-bass
  • Marius Cretu - tobeBilete:
Mai multe detalii la https://www.facebook.com/events/296207001018423/


Evenimente recomandate

Top