Noutăți și comunicate

Concert Secret Society in The Yellow Club din Bucuresti

27 septembrie 2014
Concert Secret Society in The Yellow Club din Bucuresti
Sâmbătă, 27 septembrie 2014, sunteți invitați începând cu ora 20:30 la un concert al trupei Secret Society în The Yellow Club. Cu aceasta ocazie are loc si lansarea primului album Secret Society.

Intrarea este 10 lei.
Adresa The Yellow Club : Str. Lucretiu Patrascanu, nr. 1, Sector 3, Bucuresti.Oamenii ar trebui sa cânte. Când cântă, ei, oamenii, sunt mai buni. Chiar și când sunt stângaci, chiar și când emoțiile se lasă greu stăpânite. Noi despre asta vom încerca joia ce vine să povestim. Însă voi, oamenii dragi care ne veti însoți, ați reușit să ne dăruiți mai mult decât o poveste: o seară pe care s-o iubim, să o pitim noaptea sub pernă și dimineața în cafea. Noapte bună, oameni buni!

Secret Society canta din primavara lui 2010 si de atunci a sustinut concerte in cateva din tre cele mai importante cluburi bucurestene. Formatia a participat si la prima editie a Trofeului Club A. Datorita faptului ca frontman-ul Andrei Manei s-a aflat in Germania la studii, formatia a fost mai putin activa pentru o perioada. Odata cu reintoarcerea definitiva a acestuia, Secret Society are planuri mari, incluzand realizarea unui album. Stilistic, cei de la Secret Society sunt inspirati in principal de clasicii rock-ului din anii '70-'80.

Componenta Secret Society:
- Andrei Manea - solist vocal, chitara
- Vlad Muresan - chitara solo
- Catalin Ungureanu - bass, backing vocals
- Vic tor "Rammy" Vrabete - tobe, backing vocals
- Romeo Cividino - keyboards, backing vocals


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top