Noutăți și comunicate

Concert Sear Bliss, Church of Cthulhu si Mauna Sol in club Quantic

1 iulie 2022
Concert Sear Bliss, Church of Cthulhu si Mauna Sol in club Quantic
Vineri, 1 iulie 2022 sunteţi invitaţi în Club Quantic, București, România la un concert al trupelor Sear Bliss, Church of Cthulhu și Mauna Sol începând cu ora 18:30.


Informații despre eveniment

Program eveniment:
18:30 - acces public
19:00 - 19:35 - concert Mauna Sol
19:50 - 20:30 - concert Church of Cthulhu
20:45 - 22:00 - concert Sear Bliss

Bilete:
  • 55 lei - acces general - presale – până pe 30.06.2022 inclusiv https://bit.ly/3z8Vp6I
  • 70 lei - acces general - doar în ziua evenimentului - 1.07.2022 online și la intrare
Sear Bliss [Black Metal] / [HU] -> https://www.facebook.com/searblissband
Una dintre puținele trupe de metal maghiare recunoscute și creditate la nivel mondial - a fost întotdeauna rătăcitorul pe căi necălcate încă de la înființare: trupa combină metalul întunecat, atmosferic, cu instrumente de alamă.
Trupa a fost fondată în 1993 și a fost prima trupă de metal extrem din undergroundul maghiar semnată de o casă de discuri din Europa de Vest.
După aclamatul demo The Pagan Winter (1995), albumul de debut (Phantoms) a fost lansat prin Mascot Records / II Moons. Phantoms a fost votat ca "Albumul lunii" de cea mai mare revistă de metal din Olanda Aardschok (pentru prima dată pentru un black metal din istoria revistei). Și astăzi, 22 de ani mai târziu, Phantoms este considerat unul dintre cele mai bune albume metal maghiare de către Recorder Magazine în țara lor natală.
Cel de-al doilea album - The Haunting - a fost, de asemenea, un mare succes, ridicând perspectiva trupei la un nivel superior. Sear Bliss nu s-a oprit niciodată în cariera lor de 26 de ani, producând continuu albume, schimbându-se mereu, nelansând niciodată același album sub un alt titlu. Trupa a făcut mai multe turnee europene și a lucrat cu case de discuri grozave precum British Candlelight Records. În 2016, Sear Bliss a semnat cu binecunoscutul label de metal olandez Hammerheart Records. Cel de-al 8-lea album foarte apreciat intitulat "Letters from the Edge" a văzut lumina zilei în vara anului 2018. La mai bine de 26 de ani de la nașterea trupei, Sear Bliss dă dovadă de aceeași energie și entuziasm - după o perioadă plină de evenimente cu multe spectacole și festivalurile de vară din 2018 și 2019, trupa lucrează în prezent la piese noi.
Discografie:
1995: The Pagan Winter (Demo)
1996: Phantoms (Mascot / Two Moons)
1997: The Pagan Winter / In the Shadow of Another World (Mascot / Two Moons)
1998: The Haunting (Mascot / Two Moons)
2001: Grand Destiny (Nephilim / Red Stream)
2002: Forsaken Symphony (Red Stream)
2004: Glory and Perdition (Red Stream)
2005: Decade of Perdition DVD (Red Stream)
2007: The Arcane Odyssey (Candlelight Records)
2012: Eternallight Records: (Eternallight Records): )
2018: Letters from the Edge (Hammerheart Records)

Church Of Cthulhu - [Stoner/Sludge/Doom Metal] / [RO]
Church Of Cthulhu a apărut în 2017 ca un duo de noise/doom. După câteva lansări experimentale care au explorat atât zonele ambientale, cât și cele pline de fuzz ale genului, trupa s-a mutat din ce în ce mai mult pe teritoriul stoner/sludge, cu excursii ocazionale în țara blues-ului și chiar a muzicii country.
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=Rk__8Kea46I
Bandcamp: https://churchofcthulhu.bandcamp.com/
Instagram: https://www.instagram.com/churchofcthulhu/

Mauna Sol - [Atmospheric Black Metal] / [RO]
Mauna Sol își are originile într-un proiect instrumental cu influențe black metal, inițiat în primăvara anului 2016, de chitaristul Marius Licu, membru al trupei The Thirteenth Sun, din Brașov, România. Proiectul a fost dat deoparte până în 2019, când, pe baza unui câteva nuvele scrise de George Costan, care va deveni în cele din urmă vocalistul trupei, un nou concept a luat contur. Acest nou concept a ajuns să definească muzica deja scrisă, materialul devenind strâns legat de una dintre povești, descriind suferințele unui om care alege schitul în locul unei vieți confortabile. În iarna anului 2019, odată cu cooptarea lui George Costan (voce), Ionuț Cățeanu (chitară bas) și doi foști membri ai Protonyk, chitaristul Bogdan Itu și bateristul Andrei Rențea (Pedestriansand Ego Store), s-a născut Mauna Sol, proiectul original devenind o trupă in adevaratul sens al cuvantului.
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCMyKHJwt5YJZiJACh6cETcw
Facebook: https://www.facebook.com/Mauna-Sol-101314179212314


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top