Noutăți și comunicate

Concert SCHAMMASCH in club Rockstadt

10 septembrie 2022
Concert SCHAMMASCH in club Rockstadt
SCHAMMASCH va susține un concert în Club Rockstadt din Brașov, sâmbătă pe 10 septembrie 2022.


Informații despre eveniment

De la înființarea lor în 2009, cei de la SCHAMMASCH din Elveția au deschis o cale de evoluție creativă. Niciodată restricționați de genul black metal din care s-au născut, spiritul lor prometeic poate fi trasat muzical, artistic și filozofic pe parcursul celor trei albume anterioare și a devenit cel mai evident pe albumul lor triplu „Triangle”, lansat în 2016.

La sfârșitul anului 2019, SCHAMMASCH și-a prezentat al patrulea album de lungă durată „Hearts Of No Light”. În timp ce mulți ar fi descurajați de provocarea de a urmări o piesă monolitică precum „Triangle”, noul album găsește trupa în apogeul puterilor lor formative. Prezentat pe nouă piese provocatoare, Hearts Of No Light își pune bazele în culmile lucrărilor lor anterioare, prezentând în același timp abordarea lor cea mai fluidă și organică de până acum - jet-black la bază, în timp ce vast și expansiv în experimentare.

După ce au făcut turnee extinse în ultimul deceniu, SCHAMMASCH și-a construit, de asemenea, o reputație puternică live - spectacolele lor sunt cunoscute a fi o experiență captivantă atât la nivel vizual, cât și auditiv, eliberând energii greu de rezistat.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top