Noutăți și comunicate

Concert Scandal - 25 ani - in club Quantic

6 mai 2023
Concert Scandal - 25 ani - in club Quantic
Scandal va susține un concert aniversar de 25 ani în Club Quantic din București, sâmbătă, 6 mai 2023, de la ora 20:00. In deschidere vor canta italienii de la LOS FASTIDIOS si inca alte 2 trupe ce vor fi anuntate in curand.


Informații despre eveniment

Bilete:
  • 70 lei - earlybird în limita a 100 de bilete DOAR până pe 6.03.2023 -> http://bit.ly/3wVrP2u
  • 90 lei - acces general - presale – până pe 5.06.2023 inclusiv
  • 100 lei - acces general - doar în ziua evenimentului - 6.05.2023 oline și la intrare
Cea mai periculoasă trupa punk românească, SCANDAL, aniversează 25 de ani de activitate în cadrul unui concert exclusiv, pe care il va susține in Bucuresti, pe scena clubului Quantic. Trupa a pregatit o formula extinsa, ce va include fosti membri, dar și mai mulți invitați, plus un playlist care va trece prin toata istoria scandaloasă a trupei, pentru un spectacol de văzut o data in viata, sambata, pe 6 mai 2023, la Quantic.
Cine i-a ascultat măcar o data și i-a plăcut, cine a fredonat vreodată nemuritorul imn anti-militie ‘Patrula’, cine a baut, a dansat și s-a distrat pe muzica lor, la munte și mai ales la mare, în prezent sau acum 20 de ani, cine i-a auzit vreodată la radio sau a ciocnit o bere cu Scandal într-un bar, voi toți sunteți invitați la aceasta sindrofie punk rock despre care ne dorim sa ramana in memoria colectiva ca cel mai mișto concert punk al vremurilor noastre.
www.youtube.com/@scandal-streetpunk9882
www.facebook.com/scandalstreetpunk/
www.instagram.com/scandalstreetpunk/

Pentru un concert așa de special, era nevoie și de invitați de onoare:
LOS FASTIDIOS, legendara trupa ska-punk italiana, este al doilea headliner al serii de 6 mai, in calitate de invitati speciali. Trupa, activa din 1991, timp in care a lansat 11 albume de studio si un numar impresionant de materiale single, se întoarce la București după mai bine de un deceniu, pentru un recital spectaculos de street-ska & punk, un amestec contagios de punk-oi!, ska si reggae, rock’n’roll și hardcore melodios cu versuri in limba engleza și italiana, dar și cu intervenții in franceză, spaniola sau germana - o permanenta invitație la dans si voie buna.
Trupa este cunoscută publicului si datorită activismului permanent pe care îl afișează nonșalant, luptand muzical împotriva oricărei forme de rasism și discriminare, impotriva razboiului și promovand drepturile omului si ale animalelor, iar piesa lor ‘Antifa Hooligans’ a intrat deja în repertoriul internațional fiind fredonata în cele mai diverse ocazii și inclusă în playlistul permanent al mai multor galerii și stadioane de fotbal.
Los Fastidios este una dintre cele mai active trupe live din scena ska-punk la nivel international, cu o medie de peste 100 de concerte pe an, concertand pana in acest moment in Italia, Germania, Franta, Elvetia, Norvegia, Suedia, Statele Unite ale Americii, Lituania, Letonia, Croatia, Slovacia, Anglia, Belgia, Spania, Ungaria, Danemarca, Slovenia, Serbia, Tara Bascilor, Austria, Cehia, Polonia, Irlanda si Irlanda de Nord, Romania, Bulgaria, Rusia, Grecia, Israel, Brazilia, Mexic, Chile si Canada.
www.losfastidios.net
www.youtube.com/c/LosFastidiosOfficial
www.facebook.com/losfastidios/
www.instagram.com/losfastidios_official
https://twitter.com/losfastidios91

Eveniment organizat de Quantic si Axa Valaha Productions si prezentat de Radio Sport Total FM.


Evenimente recomandate

Top