Noutăți și comunicate

Concert Sarmalele Reci la Hard Rock Cafe

21 martie 2018
Concert Sarmalele Reci la Hard Rock Cafe

Miercuri, 21 martie 2018, sunteti invitati de la ora 21:30 la un concert Sarmalele Reci, in Hard Rock Cafe.

În data de 21 martie ne întâlnim la Hard Rock Cafe pentru o seară memorabilă alături de SARMALELE RECI, care promit vor face o trecere prin cele mai cunoscute piese ale lor. Trupa va sărbători anul acesta 25 ani de carieră muzicală, așa că vino să-ți aduci aminte de piesele pe care le fredonai și tu cândva - "Violeta", "Țara te vrea prost", "Telefonul nu mai sună" și multe altele, care sigur îți vor da energie toată seara!

Înființată încă din 1993, cu o discografie ce cuprinde 8 albume și apariții la numeroase festivaluri din țară și din străinătate, formația SARMALELE RECI are una dintre cele mai constante prezenţe pe scena muzicală românească, fiind un proiect artistic de calitate, bazat pe creativitate, inovaţie, energie şi tonus.

Pe parcursul carierei, trupa a beneficiat de recunoaşterea din partea revistelor muzicale şi mass media. În anul 2007, Sarmalele Reci au primit premiul "Actualitatea Muzicală" pentru 14 ani de succese în muzica rock.

Componenţa actuală a trupei este: Zoltán András - voce, kybds., Emil Viciu - chitara, Gabriel Drăgan - tobe, Mircea László Horváth - Kybds, Vladimir Săteanu - bass.

Biletele pot fi achiziționate pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:

- VIP: 50 de lei, cu loc la masă în fața scenei (doar 80 de locuri)
- Acces General: 30 de lei, cu loc la masă în sală
- Fără loc: 30 de lei

Un eveniment powered by Magic FM.Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top