Noutăți și comunicate

Concert Sarmalele Reci in Club A - 40 de ani de studentie

9 februarie 2011
Concert Sarmalele Reci in Club A - 40 de ani de studentie
Miercuri, 9 februarie 2011, sunteti invitati in Club A incepand cu ora 23:00 cand Sarmalele Reci vor da lectii de studentie.

Pretul unui bilet este de 10 lei.
Adresa Club A :Strada Blanari, Nr. 14, Bucuresti.


Initial si-au propus sa fie "un fel de lautari de oras". Au devenit una din trupele de referinta ale rock-ului romanesc. Prima sala de repetitii le-a fost Club A, trend setter, bastion al elitelor culturale, promotor al conceptelor novatoare.

Pe la 11 seara, Andras Zoltan, Emil Viciu, Dan Georgescu, Gabi Dragan si Mircea Horvat se intalnesc cu publicul studentesc din Club A. De data aceasta nu este deloc o repetitie, ci un concert foarte serios. Sarmalele Reci vin sa le explice studentilor lucruri esentiale si chiar sa le predea cateva cursuri: putina botanica- "Ana are mere", chimie - "Cocktail Molotov", ecologie - "Violeta duce galeata la gunoi", economie -"Mi-a facut tata firma", geografie- "Blonda din blocul meu", telecomunicatii- "Telefonul nu mai suna" si din nou chimie- "Un sprit de vara".

Vremurile s-au schimbat,"SARMALELE" sunt tot acide, au gust de ironie, indulcite cu un strop de romantism, dar fiecare isi alege aroma proprie din ele: optimism sau samanta de revolta. Doar din punct de vedere muzical, trupa a castigat maturitate.

De 17 ani, Sarmalele Reci s-a impus ca una dintre cele mai originale si incomode trupe din muzica romaneasca. Intotdeauna trupa s-a reinventat si nu s-a temut de nicio provocare in plan artistic.

Fanii si-au pastrat respectul si admiratia pentru calitatea si originalitatea pieselor marca Sarmalele Reci. Concertul de pe 9 februarie 2011, din Club A, aduce Sarmalele Reci in fata publicului tanar, studentesc, care a sustinut si consacrat trupa.

Sursa : Gala PR, www.galapr.ro


Evenimente recomandate

Top