Noutăți și comunicate

Concert Rupa & The April Fishes in Hard Rock Cafe

ANULAT !!!
25 mai 2012
Concert Rupa & The April Fishes in Hard Rock Cafe
Vineri, 25 mai 2012, incepand cu ora 21:00, sunteti invitati la un concert Rupa & The April Fishes in Hard Rock Cafe. In deschiderea concertului va canta trupa Tapinarii.

Prețul biletelor diferă în funcție de categorie:

- categoria VIP - 120 de lei (întalnire și poză cu trupa, afiș și CD cu autograf);
- categoria I - 90 de lei (loc la mese - rezervare prin telefon la Hard Rock Cafe);
- categoria II - 50 de lei (în picioare).

Originară din San Francisco, formația Rupa & The April Fishes aduce în Europa un show spectaculos, plin de culoare, dinamism și elemente multiculturale. Concertele trupei sunt adevărate treceri prin mai multe tipuri de reprezentație muzicală: de la pasajele specifice cabaretului franțuzesc, la tablouri desprinse parcă dintr-o petrecere indiană sau la segmente ce amintesc de străzile încinse din Columbia.

Rupa a înregistrat alături de The April Fishes, două albume, ce includ piese în limbile engleză, spaniolă ori franceză și în care se regăsesc influențe ce merg de la șansonetă la muzică țigănească, mexicană sau reggae. Întregul mix este învăluit în accente de origine indiană și exprimat cu subtilitate, în note de jazz, cărora sonoritățile grave de violoncel, trompetă și acordeon le dau profunzime.
Stilul plin de elemente etnice și împletituri interculturale oferă trupei unicitate în peisajul muzical mondial, prestația formației Rupa And The April Fishes deosebit de apreciată la festivaluri precum The Montreal Jazz Festival, Sziget Festival sau Cruilla Festival (Barcelona).

Biletele sunt disponibile în toată rețeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald's), Librăriile Adevărul și Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Național al Copiilor și în Hard Rock Cafe. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe biletoo.ro. blt.ro, bilet.ro, bilete.ro si mytiket.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top