Noutăți și comunicate

Concert Rotting Christ si Sur Austru la Kruhnen Musik Halle din Brasov

18 decembrie 2021
Concert Rotting Christ si Sur Austru la Kruhnen Musik Halle din Brasov
Update:
Spectacolul cu ROTTING CHRIST are loc si este SOLD-OUT.
Ne pare rau ca am intarziat cu o confirmare pe acest subiect insa noile norme au fost publicate aseara tarziu pentru a sti cum ne organizam. Din pacate, din cauza restrictiilor legate de programul salilor de spectacole, toata organizarea timpilor de calatorie si productie a trupei CARACH ANGREN a fost afectata si le este imposibil sa sustina concertul conform planului. Show-ul Carach Angren va fi reprogramat intr-un weekend in primavara pentru care vom reveni cu detalii in scurt timp. In locul trupei Carach Angren ne bucuram sa confirmam in deschiderea concertului Rotting Christ pe SUR AUSTRU.

Daca exista persoane care doresc returnarea banilor pe biletul cumparat din cauza ca trupa Carach Angren nu mai poate ajunge, pot face solicitare de returnare la iabilet pentru cele cumparate online sau la noi daca au fost cumparate de la locatie.
Spectacolul se desfasoara dupa normele publicate si anume “organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte în spații închise sau deschise să fie permisă în intervalul orar 5,00-22,00, cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spațiului și cu purtarea măștii de protecție. Se propune ca participarea să fie permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, respectiv persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.”
Accesul se face numai in urma scanarii codul QR pentru eligibilitate conform normelor autoritatilor si a prezentarii biletului valid pentru spectacol.
Cafeneaua Rockstadt se deschide la ora 16:00 iar Sala de Spectacole Kruhnen Musik Halle la ora 18:00.
Spectacolul incepe la ora 19:00 si se termina la ora 21:40 iar la ora 22:00 sala se inchide.

Rotting Christ și Carach Angren vor susține un concert în Kruhnen Musik Halle din Brașov, sâmbătă, pe 18 decembrie 2021.


Informații despre eveniment

(2)concert-rotting-christ-si-carach-angren-la-kruhnen-musik-halle-din-brasov_5987a7.jpg
Evenimentul este organizat de Rockstadt și va avea loc în 18 decembrie 2021 la Kruhnen Musik Halle. Acesta se va desfășura în conformitate cu reglementările legale în vigoare la data respectivă (cel mai probabil doar pentru persoane vaccinate pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare).

Biletele se pot cumpăra în avans de pe iabilet https://www.iabilet.ro/bilete-brasov-rotting-christ-carach-angren-67543/ și de la locație.

Minorii au acces la eveniment numai însoțiți de cel puțin un părinte sau tutore legal adulți și în baza biletului valid pentru toate persoanele.

În cadrul acestui eveniment se vor face fotografii, se va filma și se vor face înregistrari audio care pot conține vocea și imaginea voastră. Participarea la acest eveniment reprezintă acordul vostru implicit pentru a folosi materialele foto/video/audio pe plaformele de social media proprii și ale partenerilor noștri.

Prețul biletelor:
  • 70 lei primele 100 de bilete
  • 80 lei următoarele 300 de bilete
  • 100 lei următoarele 300 de bilete
  • La intrare biletele costă 120 lei

Acces public: 17:00

Despre ROTTING CHRIST

Înființată în Grecia, în anul 1987, Rotting Christ este una din cele mai apreciate trupe de black metal din lume. Legendara trupă a adus, de peste 3 decenii, un input considerabil acestui gen muzical.

Grecii au trecut testul timpului, iar fanii din întreaga lume le-au asigurat o statornică simpatie care se poate dovedi prin faptul că majoritatea concertelor sunt astăzi sold-out. Acest devotament nu vine pe un fond nostalgic, căci trupa crește și evoluează cu fiecare material discografic lansat. 'Aealo' (2010), 'Κατά τον δαίμονα εαυτού’ (2013), 'Rituals' (2016) și 'The Heretics’ (2019) sunt doar câteva albume de referință.

Cel de-al 13-lea album numit 'The Heretics’, a fost lansat în 2019 și vine ca o continuare a materialului 'Rituals', care conține 10 piese sumbre și grandioase, deopotrivă, dense și imposibil de tratat cu superficialitate. Mai mult, versurile acestui album nu merită tratate deloc cu condescendență prematură întrucât întâlnim citate din Shakespeare și Voltaire care consolidează puterea grecilor de a se exprima. "The Raven", spre exemplu, este compus în totalitate din versurile poemului semnat de Poe.

Timp de 47 de minute, albumul The Heretics impune respect. Acest nou material promovează gândirea neîngrădită, descătușată de îndoctrinarea religioasă și separarea de dogma politică care se află în spatele simbolului creștin. Be true to your own spirit.

Mai mult, anul acesta, Sakis Tolis a compus alături de Andrew Liles (Current 93 / Nurse with Woods) un proiect experimental denumit NEKPΩN IAXEΣ. În luna mai a acestui an, fondatorul trupei Rotting Christ, a anunțat că proiectul muzical va face parte și din coloana sonoră a unui film numit Veronika, care va fi lansat în ediții limitate.

Buckle up for a fascinating musical ride through the woes of religious wars, Zoroastrianism and the eternal war between good and evil. Metal at its best!

www.facebook.com/rottingchristofficial
www.instagram.com/rottingchristofficial
www.rotting-christ.com

Despre CARACH ANGREN

Carach Angren este o formație de black metal simfonic din Olanda al cărei sunet este bogat în textură, orchestrație și dinamică. Toate înregistrările lor sunt albume conceptuale și prezintă o estetică produsă cu atenție, care îmbină secțiuni orchestraționale dinamice în stil faux-clasic cu blastbeaturi, linii de chitară și voce agresive. Ei numesc propria lor muzică „horror metal”. Numele formației provine din trilogia Lord of the Rings a lui J.R.R. Tolkien - „Carach Angren” este o frază elvină sindarină care se traduce direct în „Iron Jaws – Fălci de Fier” și se referă la o trecătoare în Mordor.

Maeștrii olandezi ai horror metal s-au întors în 2020 cu cel mai interesant album de până acum. Pe „Franckensteina Strataemontanus”, CARACH ANGREN învie povestea groaznică a sufletului tulburat „Conrad Dippel”; inspirația romanului lui Mary Shelly „Frankenstein”.

CARACH ANGREN a extins toate culorile sonore ale paletei lor stabilite către un efect orbitor. Chitarele lor țes melodii agresive și peisaje sonore sinistre care sunt frumos contrastate de claviaturi și orchestre maiestuoase. Că Till Lindemann (RAMMSTEIN) și Peter Tägtgren (PAIN) au apelat la talentul compozițional al lui Clemens „Ardek” Wijers este un semn grăitor al măiestriei sale remarcabile. Un alt element impunător este oferit de vocea inconfundabil orchestrată a lui Seregor. Iar stilul percuționistic al lui Namtar a devenit o forță motrice neîncetată. Fiecare piesă de pe acest album este un punct culminant în sine.

www.facebook.com/carachangren
www.instagram.com/carachangrenofficial
www.carach-angren.nl



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top