Noutăți și comunicate

Concert Rome in cadrul Kruna 3 in Kulturhaus

3 decembrie 2011
Concert Rome in cadrul Kruna 3 in Kulturhaus
DonisArt continuă seria KRUNA cu un nou eveniment, dedicat unui artist luxemburghez cu o ascensiune muzicală incredibilă: JEROME REUTER. De la album la album, muzicianul surprinde, derutează dar și încântă iubitorul de faze Neofolk, pline de inserții Melodramatice dar și de infuzii Martial-Ambient sau Chanson Noire.

ROME vine la București pe 3 decembrie să-și prezinta noul material, "Die Aesthetik Der Herrschaftsfrht", o trilogie ce apare pe 11.11.2011 și care însumează peste 150 de minute de muzică frumoasă, unică, inconfundabilă.

De la Tom Waits și Leonard Cohen, până la Death In June, Nick Cave sau Johnny Cash, ROME reușește să-și croiască cu succes un drum propriu prin desișul de trupe mai mult sau mai puțin originale, mai mult sau mai puțin comerciale, mai mult sau mai puțin cunoscute.

La a patra venire în România, ROME prezintă pe 3 decembrie, în Kulturhaus, un concert exclusiv în varianta live, cei 5 artiști pregătindu-se să ne spună o poveste din altă lume, unde emoția lirică se îmbină spectaculos cu acordurile epice și vocea impresionantă a lui Jerome.

KRUNA 3 se identifică prin "două ore bătute-n cuie" de Melodramatic NeoFolk, începând cu ora 19:30, în seara de 3 decembrie, în cochetul club bucureștean Kulturhaus. Prețul unui bilet este de 30 lei și poate fi achiziționat din rețeaua EVENTIM dar și de la intrarea în  locație, în ziua evenimentului. Reamintim că după ora 22:00 ușile Kulturhaus se vor deschide pentru desfășurarea programului de club săptămânal, astfel că reperele de timp propuse de KRUNA vor fi respectate cu stricțete.

Echipa DonisArt
http://www.kogaionon.com
http://www.donisart.ro
http://www.darkbombasticevening.com
http://www.facebook.com/darkbombasticevening
http://www.myspace.com/kogaionon_land
http://www.youtube.com/user/kogaiononmagazine


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top