Noutăți și comunicate

Concert Roman Lomtadze Drum Empire si Cruise Control - Warm-Up Party SoundArt Festival

22 ianuarie 2020
Concert Roman Lomtadze Drum Empire si Cruise Control - Warm-Up Party SoundArt Festival
SoundArt si Club Quantic va invita pe 22 ianuarie 2020 la o seara speciala cu Roman Lomtadze Drum Empire si Cruise Control ca Warm-up Party pentru festivalul ajuns la a 4-a editie. Intrarea este libera.

Organizatorii au pus la cale si un concurs pe pagina principala SoundArt Festival de pe facebook https://www.facebook.com/soundartfestival/. Tot ce trebuie sa faceti este sa preluati (share) postarea care contine posterul evenimentului cu Roman Lomtadze si sa va inscrieti la tombola in seara evenimentului, in Quantic. La final, castigatorii, alesi prin extragere, vor beneficia de 3 abonamente nominale la SoundArt Festival 2020.


Detalii despre Roman Lomtadze

Roman Lomtadze s-a nascut in Georgia, Tbilisi, dar a crescut in Republica Ceha, unde a absolvit conservatorul de stat din Praga.

La scurt timp dupa terminarea scolii, a inceput sa faca turnee si inregistrari cu cele mai mari trupe si artisti din Cehia, Slovacia, Polonia si multe alte tari.

In 2007, a decis sa se mute la Los Angeles. De curand, este baterist pentru Daron Malakian si Scars On Broadway. De asemenea, face parte din proiectul numit Octavision si multi altii.

Roman Lomtadze sustine un concert complet la tobe si percutii, folosind calculatoare si masini de bucla incarcate cu instrumente suplimentare. Muzica sa originala contine o combinatie foarte unica de folk georgian, amestecat cu rock, metal, muzica electronica si multe alte genuri. Spectacolul este plin de batai energetice grele, ritmuri si vibratii la care oricine poate sari si dansa.

https://www.facebook.com/roman.lomtadze/
https://www.youtube.com/watch?v=0G1_qKYqI50
https://www.youtube.com/watch?v=l_yWn4-szSo

Detalii despre Cruise Control

Cruise Control este o formație bucureșteană de rock care a luat ființă în toamna lui 2017, având în componență cinci membri: Andrei - voce, Adi - chitară, Alin - (altă) chitară, (alt) Andrei - bass și (unu) Vlad la tobe.

Muzica lor poate fi cel mai bine descrisă din spatele volanului, pe o soșea pustie, intr-un apus roșiatic... o muzică de drum lung. Sunetul variază și este consistent în elemente de balans și alternanță. Pasaje de forță temperate, din când în când de pasaje, armonice și groovy.

https://www.facebook.com/crsctrl.band/Pagina de FB a evenimentului: https://www.facebook.com/events/829525337498900/
Pagina de FB SoundArt 2020: https://www.facebook.com/events/1332530573564702/
Bilete si abonamente SoundArt Festival 2020


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top