Noutăți și comunicate

Concert Rockabella la unteatru, București

8 decembrie 2018
Concert Rockabella la unteatru, București
Sâmbătă, 8 decembrie 2018 sunteţi invitaţi în unteatru, unde trupa Rockabella va cânta în premieră piese de pe viitorul lor album.Cu susținerea unui grup de muzicieni extrem de talentați, Andrei Ilie (Fameless) - tobe, Serban-Ionut Georgescu, (Fameless, White Walls) - bass și cu Bogdan Moroșanu preluând producția muzicală, noul material Rockabella promite să fie o experiență intensă, agresivă și fără ocolișuri, dar în același timp sensibilă și intimă. Pe 8 decembrie la unteatru trupa Rockabella va cânta în premieră toate cântecele de pe viitorul album de studio.

Rockabella a prins formă în anul 2014, cand fosta solistă a trupei rock-alternativ Evo, Teodora Moroșanu, a revenit pe scena muzicală locală, cu un nou material și o altă abordare. Proiectul independent de rock alternativ a adus împreună muzicieni talentați cu mulți ani de experiență (Dragos Simionescu - chitară, Radu Anghel - bass, Bogdan Moroșanu - tobe). EP’ul "A World Outside" a debutat cu "Motionless", un cântec atmosferic și introspectiv. În anul 2015, Teodora și Bogdan, conducând proiectul către propria lor viziune și inspirându-se din cinema noir, produc și lansează videoclipul provocator al piesei "Buttercup", în care Teodora joacă rolul principal.

In 2017, Rockabella își schimbă din nou forma și incită publicul cu piese noi. Primul cântec în limba română, "Încă un pas" inspiră optimism arătându-ne o nouă latură a Teodorei.

Rockabella - Încă un pas
https://www.youtube.com/watch?v=ph5ESjsdqho

Haideți așadar pe 8 decembrie la unteatru pentru a asculta cele mai noi cântece Rockabella.
Preț bilet: 40 de lei
Rezervări rezervari@unteatru.ro sau sms la numărul 0721 268 516 (nume, data, spectacol, număr de locuri)


Evenimente recomandate

Top