Noutăți și comunicate

Concert Robin and The Backstabbers la Hard Rock Cafe pe 22 martie

22 martie 2017
Concert Robin and The Backstabbers la Hard Rock Cafe pe 22 martie
Miercuri, 22 martie 2017, BestMusic Live Concerts va invita la Hard Rock Cafe, de la ora 22:30, la un nou concert Robin and The Backstabbers.



Trupa a încheiat anul 2015 lansând noul videoclip „Cosmonaut”, de pe mult așteptatul volum secund al trilogiei Bacovia Overdrive, „Arhanghel’sk”. Apărut în primăvara anului trecut, noul album conține 14 piese despre scafandri, mirese și îngeri, case în flăcări și cântece duse de vânt. Discul a creat valuri de entuziasm și de controversă, trupa strângând peste 1500 de oameni la concertul de lansare de la Halele Carol – cu siguranță unul dintre cele mai importante și mai reușite evenimente de până atunci ale trupei. În ianuarie, trupa a câștigat și premiul de Best Rock (r)Evolution pentru lansarea “Arhanghel’sk” la METALHEAD Alternative Rock Awards.

Biletele pentru showul Robin and The Backstabbers se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/rețea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1, Magazinele Uman din Băneasa Shopping City și de la Piața Română, Magazinele IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), la Hard Rock Cafe, precum și în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele prețuri:
- 50 de lei, cu loc la masă, în sală;
- 60 de lei, VIP, cu loc la masă în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 50 de lei.

Un eveniment BestMusic Live Concerts, powered by Rock FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top