Noutăți și comunicate

Concert Robin And The Backstabbers la Hard Rock Cafe, Bucuresti

12 aprilie 2019
Concert Robin And The Backstabbers la Hard Rock Cafe, Bucuresti
Vineri, 12 aprilie 2019, BestMusic Live Concerts va invita de la ora 22:30 la Hard Rock Cafe, la un nou concert Robin And The Backstabbers.


Despre trupa

Trupa a incheiat anul 2015 lansand noul videoclip "Cosmonaut" de pe mult asteptatul volum secund al trilogiei Bacovia Overdrive, "Arhanghel’sk" iar 2016 a fost un an plin de concerte.

Aparut in primavara anului trecut, noul album contine 14 piese despre scafandri, mirese si ingeri, case in flacari si cantece duse de vant. Discul a creat valuri de entuziasm si de controversa, trupa strangand peste 1500 de oameni la concertul de lansare de la Halele Carol - cu siguranta unul dintre cele mai importante si mai reusite evenimente de pana atunci ale trupei.

In ianuarie 2017, trupa a castigat si premiul de Best Rock (r)Evolution pentru lansarea "Arhanghel’sk" la METALHEAD Alternative Rock Awards !


Informatii bilete

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Biletele au următoarele preţuri:
  • VIP: 69 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
  • Acces General: 49 de lei, cu loc la masa in sala
  • Fara loc: 49 de lei
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.