Noutăți și comunicate

Concert Robin and The Backstabbers la Festivalul de Film Victoria

24 august 2013
Concert Robin and The Backstabbers la Festivalul de Film Victoria
Sambata, 24 august 2013, trupa bucureșteană Robin and The Backstabbers vor concerta la prima ediție a Festivalului de Film Victoria. Una dintre cele mai originale formații ale momentului le dă întâlnire exploratorilor urbani pe scena Stadion din orașul Victoria, sâmbătă 24 august, de la miezul nopții.

Trupa Robin and The Backstabbers s-a lansat în 2010 și ne-a contaminat pe toți cu farmecul pop-ului melodramatic. Băieții au găsit de bună-cuviință să înceapă vara prin lansarea unui nou single, "Marele Zgomot", pe care îl puteți auzi LIVE la unul din cele mai cool festivaluri ale verii.

Puteți afla mai multe detalii despre trupă urmărindu-le pagina de Facebook.

http://www.youtube.com/watch?v=S6DwfyC5b6U

*În perioada 22 - 25 august 2013, orașul Victoria se transformă în "Combinat montan pentru exploratorii urbani": 4 zile, peste 40 de filme, workshop-uri cu profesioniști din cinematografie, întâlniri cu artiști pe val - actori, regizori, cântăreți - și concerte underground cu DJ în vogă. Vă invităm să urmăriți cele mai noi știri despre festival pe pagina de Facebook sau pe http://www.victoriafilmfestival.ro.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top