Noutăți și comunicate

Concert Roberto Morbioli Trio în Club Manufactura, Timișoara

22 martie 2019
Concert Roberto Morbioli Trio în Club Manufactura, Timișoara
Vineri, 22 martie 2019, Roberto Morbioli Trio, una dintre cele mai bune trupe din Europa de Blues & Soul, urca pe scena din Club Manufactura într-un concert de excepție, după ora 20:00.
https://www.youtube.com/watch?v=tTSDybHna1U
Roberto Morbioli Band este un trio aparte care interpretează blues tradițional și modern cu influente de funk și jazz. Roberto este considerat unul dintre cei mai buni chitaristi de blues din Europa, fiind prezent la multe festivaluri de profil din Europa și SUA. Trio-ul din concertul de la Timisoara va fi compus din Roberto Morbioli - chitara, Marco Xeres - bass și Liviu Pop - tobe.

Roberto Morbioli s-a născut în Verona și s-a indragostit de chitara încă din copilărie. A cantat la unele dintre cele mai mari festivaluri de blues din Europa, precum Amsterdam Blues, Festivalul New Orleans Experience din Ascona și Festivalul de Blues San Remo, dar și la Clubul de Blues al lui B.B. King din Memphis, "Antone's" din Austin - Texas, Festivalul Nord Atlantic Blues din Rockland, avand nenumarate turnee și în Marea Britanie. În ianuarie 2016 albumul său Acoustic Me a primit Premiul Academia pentru cel mai bun album de blues al anului.
Pe langa turneele si inregistrarile cu trupa sa, Roberto Morbioli a cantat alături de Robben Ford, Duke Robillard, Ronnie Earl, Roomful of Blues, Guitar Shorty, Preston Shannon, Louisiana Red si multi altii. Personalitatea și stilul său unic amintesc de mai marii blues-ului: Freddy King, Albert King, BB King, Albert Collins, T. Bone Walker, Steve Ray Vaughn și Eric Clapton.



Intrare concert: 50 lei
Bilete online în avans 40 lei: https://www.iabilet.ro/bilete-roberto-morbioli-band-italy-us-live-at-manufactura-39827/
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/1141348472700327/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top