Noutăți și comunicate

Concert Rob Kingsley - Tribut Elvis Presley in Hard Rock Cafe

8 februarie 2013
Concert Rob Kingsley - Tribut Elvis Presley in Hard Rock Cafe
Vineri, 08 februarie 2013, sunteți invitați începând cu ora 22:00 la un concert Rob Kingsley în Hard Rock Cafe.

Prețul unui bilet este de 60 lei.

Pe 8 februarie, la exact o luna de la ziua de nastere a regelui rock'n'rollului, scena din Hard Rock cafe ii va apartine lui Rob Kingsley, protagonistul spectacolului "A Vision Of Elvis". Rob este un entertainer inascut, pasionat din copilarie de cariera si showurile inegalabilului Elvis Presley.

In anul 2007 el a obtinut locul 1 la Best UK Vegas Elvis, una din cele mai ample competitii destinate artistilor tribut Elvis, iar in 2008 si-a adjudecat titlul de Campion European în cadrul Largest Official Elvis Competition. Show-ul sau inseamna o incursiune printre cele mai iubite piese ale regelui rock'n'roll-ului: Suspicious Minds, Love Me Tender, Can't Help Falling in Love, Blue Suede Shoes, It's Now or Never, Are You Lonesome Tonight etc.

Biletele la concert sunt disponibile în toată rețeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald's), Librăriile Adevărul și Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Național al Copiilor și la Hard Rock Cafe.

Cei ce doresc sa comande online o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilete.ro si myticket.ro. Mai sunt disponibile bilete cu loc la pretul de 60 lei.


Hard Rock Cafe București
http://www.hardrock.com/bucharest



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top