Noutăți și comunicate

Concert RoadkillSoda si Church Of Cthulhu in club Quantic

14 martie 2024
Concert RoadkillSoda si Church Of Cthulhu in club Quantic
RoadkillSoda și Church Of Cthulhu vor susține un concert în Club Quantic din București, joi, 14 martie 2024, de la ora 19:00.


Informații despre eveniment

Biletele se pot achitiziona de pe iabilet.ro:
  • 50 lei - acces general - presale – până pe 13.03.2024 inclusiv
  • 60 lei - acces general - doar în ziua evenimentului - 14.03.2024 online și la intrare
RoadkillSoda au pornit la drum în 2011, împinși de nevoia de a exprima emoții brute și sunete autentice și inspirați de rădăcinile hipnotizante ale stoner rock-ului îmbinate cu riff-uri grele și cu energia intensă a grunge-ului.
De atunci, RoadkillSoda a devenit o trupă care reprezintă cu adevărat esența rock’n’roll-ului dat la maxim, atât pe scena locală cât și dincolo de ea, în foarte sălbaticii Balcani.
Show-urile lor live au devenit între timp recunoscute pentru atmosfera lor electrizantă, stridentă și pentru experiența de concert care lasă adrenalina la joacă în venele mulțimii.
Ultimul single semnat RoadkillSoda este „LOUD & PROUD” : https://youtu.be/ebb_gia_Nw


Church of Ctulhu face zgomot din 2016. Inițial un duo de doom/drone, trupa a abordat mai multe genuri în lansările lor, de la stoner clasic, la sludge-ul ghidat de groove. După un EP ceva mai melancolic și un demo fără fasoane din sala de repetiții, Church of Ctulhu s-a întors în formulă nouă în 2023, când trio-ul a lansat albumul „Get Outta My Swamp!”. Albumul este o călătorie neșlefuită prin tărâmuri noroioase, care abuzează pedala de fuzz pe riff-uri inspirate de blues, alăturând voci violente și percuție distrugătoare de timpane, însă cu un strop de country și surf rock. „Get Outta My Swamp” este de departe cel mai neiertător album înregistrat vreodată în România. Follow the riff!


Evenimente recomandate

Top