Noutăți și comunicate

Concert Roadkillsoda si Alternativ Quartet in Ageless Club

24 februarie 2013
Concert Roadkillsoda si Alternativ Quartet in Ageless Club
Duminica, 24 februarie 2013, incepand cu ora 20:00, sunteti invitati in Ageless Club la un concert Alternativ Quartet si Roadkillsoda.

Pretul unui bilet este de 15 lei (un shot de tequila din partea casei).

Roadkillsoda este o formatie de stoner-sludge combinat cu rock and roll ce s-a format in 2011. In cei 2 ani de activitate trupa a lansat un album la free download si s-a bucurat de critici pozitive din partea presei romane dar si din alte tari. Noua formula alaturi de solistul Sebastian Stancu se anunta a fi una spectaculoasa, a sustinut deja showul celor de la karma to burn din cluj si a avut parte numa de reactii pozitive.

Alternativ quartet este o trupa de post-rock din cluj napoca ce s-a format in 2008.De-a lungul timpului trupa a lansat 4 materiale discografice si a sustinut mai multe concerte si turnee in tara dar si in afara tarii.Ultimul turneu al trupei a fost un adevarat succes si au sustinut concerte in tara alaturi de trupe precum Luna Amara, Kumm sau White Walls.

Rezervari: 0728.264.690
Ageless Club: Calea Serban Voda nr.213 (intersectia cu str. Cutitul de Argint), tramvai 1, autobuz 116, 323, metrou Tineretului sau Eroii Revolutiei
http://www.ageless.ro
E-mail: contact@ageless.ro
FB: facebook.com/ageless club


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top