Noutăți și comunicate

Concert Riverside în Club Quantic

12 martie 2020
Concert Riverside în Club Quantic
După concertul excepțional susținut în cea de-a treia ediție a festivalului SoundArt, renumita formație poloneză Riverside revine în data de 12 martie 2020 pe scena din Club Quantic, cu un ultim show ce face parte din turneul 'Wasteland' și care va conține un setlist special, un cadou deosebit pentru fanii din România.


Detalii despre Riverside

Riverside a fost înființată în Varsovia, în 2001, și are până în prezent 7 materiale discografice, majoritatea fiind lansate sub egida prestigioasei case de discuri Inside Out Records. Cel mai recent album al trupei, 'Wasteland' a fost lansat în data de 28 septembrie 2018.

Asemănată deseori cu Pink Floyd sau Dream Theater, Riverside este una din cele mai bine cotate trupe de progressive rock din Europa.

Odată cu lansarea primului material discografic, 'Out of Myself' (2003), succesul pe care l-a avut în Polonia a adus formației Riverside un contract cu casa de discuri americană Laser’s Edge, dar și o colaborare cu pictorul Travis Smith (Dewin Townsend, Anathema).

Începând cu cel de-al doilea album de studio al trupei, 'Voices in My Head', material lansat inițial în Polonia (Mystic Production) apoi relansat internațional sub egida InsideOut, Riverside și-a început cariera în adevăratul sens al cuvântului, concertând în întreaga lume și înregistrând vânzări masive, iar 'Rapid Eye Movement' (2007), al treilea album de studio, a adus trupei o colaborare cu Dream Theater pentru segmentul european de turneu al legendarei trupe. 'Anno Domini High Definition' (2009), 'Shrine of New Generation Slaves' (2013) și 'Love, Fear and the Time Machine' (2015) nu au făcut decât să confirme faptul că Riverside este o formație cu o identitate extrem de specială.

În 2016, chitaristul Piotr Grudziski a decedat în urma unui stop cardiac, iar compilația 'Eye of the Soundscape', a devenit ultimul material înregistrat în formula clasică Riverside. Cel mai recent album de studio al trupei, 'Wasteland', surprinde publicul cu un nou val de emoții puternice și acorduri magice de chitară.



Bilete sunt disponibile in reteaua www.iabilet.ro la urmatoarele preturi:
  • Presale: 80 Lei
  • In ziua concertului: 100 Lei
Link bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-bucuresti-riverside-quantic-46631/



Riverside:
https://riversideband.pl/en/
www.facebook.com/Riversidepl/
www.youtube.com/watch?v=4Wqlts7QWA8


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top