Noutăți și comunicate

Concert Rick Estrin & Nightcats si Trenul de noapte in Hard Rock Cafe

10 iunie 2010
Concert Rick Estrin & Nightcats si Trenul de noapte in Hard Rock Cafe
Joi, 10 iunie 2010 sunteti invitati in Hard Rock Cafe la un concert Rick Estrin & Nightcats incepand cu ora 20:00. In cadrul concertului Rick Estrin & The Nightcats de la Bucuresti, opening act va fi Marcian Petrescu, cel mai bun muzicutist de Blues al momentului din Romania, impreuna cu Trenul de Noapte, singura trupa de Harmonica Blues din Romania.

Pretul unui bilet este de 65 lei. Biletele sunt disponibile on-line pe myticket.ro, tickepoint.ro, in reteaua magazinelor Diverta si la Hard Rock Cafe.

RICK ESTRIN & THE NIGHTCATS (o alaturare legendara pentru Blues-ului international, marcand granita dintre Blues-ul traditional si modern) vor sustine, in cadrul turneului mondial de lansare si promovare a noului lor album "TWISTED", un concert in premiera absoluta est-europeana la Bucuresti, pe 10 iunie 2010, la Hard Rock Cafe.

Descoperit de legendarul Muddy Waters care ii recunoaste talentul innascut si dragostea pentru Blues, RICK ESTRIN a dovedit de-a lungul timpului ca face cinste Blues-ului, devenind unul dintre cei mai apreciati compozitori si textieri din Blues-ul modern (comparat cu celebrii Willie Dixon, Louis Jordan sau Cab Calloway) si un instrumentist de mare virtuozitate si rafinament, un demn urmas al marilor muzicutisti americani Sonny Boy Williamson si Little Walter, un aprig pastrator al traditiei, dar care nu a incetat nici un moment sa inoveze.
Peste 30 de ani de cariera in slujba Blues-ului, 10 albume lansate pana in prezent, multitudinea de premii castigate, nominalizarile la premiile Grammy, miile de concerte sustinute la nivel mondial l-au impus pe RICK ESTRIN drept unul dintre cei mai importanti bluesmeni moderni, un showman complet si de exceptie.


Concertul face parte din seria de "anotimpuri ale Blues-ului", Blue Moods, care poarta semnatura Ioan Big, Head of Design Event Plus si care isi propune sa aduca in prim plan nume sonore, legende din lumea Blues-ului.


Hard Rock Cafe Bucuresti
www.hardrock.com/bucharest


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top