Noutăți și comunicate

Concert REDRUM si Up To Eleven in expirat

24 octombrie 2023
Concert REDRUM si Up To Eleven in expirat
REDRUM va susține un concert în Expirat Halele Carol din București, marți, 24 octombrie 2023, de la ora 21:00. Opening act: Up To Eleven. Biletele se pot cumpara online.


Informații despre eveniment

REDRUM nu e o trupă tribut în adevăratul sens al cuvântului ci, mai degrabă, o adunătură de prieteni care se întâmplă să fie și muzicieni, care simt la fel și care, de prin 2007, se adună odată la ceva timp ca să aducă un tribut Grunge-ului, ca muzică, ca atitudine, ca stare. Când zicem Grunge, mintea ne zboară imediat în Seattle-ul anilor ’90, chitări electrice distorsionate răsunând în subsoluri, ploaie, plete și cămăși de flanel.

Pregătește-ți flanelul, bocancii butucănoși, blugii rupți și hai într-o călătorie în timp și spațiu, într-o vreme în care grunge-ul trona deasupra tuturor stilurilor. Chitare distorsionate, subsoluri, ploaie, toate ne aduc aminte de Soundgarden, Pearl Jam, Nirvana și Alice In Chains. Acesta este repertoriul pe care supergrupul Redrum l-a propus pentru seria de concerte 4x4.

Primul concert din călătoria muzicală Redrum 4x4 are loc pe 24 octombrie în clubul Expirat din București: https://fb.me/e/7k0y7Xlis. Apoi, până la finalul acestui an, formația va ajunge în Iași, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Arad și Timișoara.
Redrum pentru mine este un «time traveler» și, ca de fiecare dată, «since 2007», ne găsim în momentul potrivit, ne adunăm de prin diferite colțuri ale tării și aducem un omagiu muzicii grunge. Sunt mulți puști, din noua generație, pe care îi descoperim la concertele noastre. Fețe noi! Pentru ei, în primul rând, dar nu numai, vrem să (re)aducem prin show-urile noastre efervescența anilor ‘90 din Seattle! Un pic din toată nebunia aia. Mai simplă, mai așezată, mai apăsătoare... Iar ca invitație pentru turneul «REDRUM 4x4» în care vom cânta câte 4 piese de la cei 4 grei ai Seattle-ului, am să citez din «one of my favorite guys»: «Where is my motivation here...!?». Ne vedem marți pe 24 octombrie în Expirat?
a declarat Alex Purje, solist, despre turneu.
Timpul trece, dar pasiunea pentru muzicile care ne-au inspirat rămâne aceeași. De data asta ne focusăm atenția pe The Big Four of Seattle: Alice In Chains, Soundgarden, Pearl Jam & Nirvana. Care-i treaba cu Turneul 4x4? V-ați prins, vor fi 16 piese, câte 4 din fiecare! We wanna bring the grunge vibe to your home town, and party like it’s 1993!
Pure grunge! Pure noise! Pure shit! https://www.youtube.com/watch?v=Hk-0yDAUqt4
PS: “Get your homework done & you might end up on stage with us”
Opening Act: Up to Eleven


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top